Poštovani administratori,
Želim da izrazim iskreno izvinjenje zbog svog ponašanja koje je dovelo do mog bana zbog kršenja pravila GP 1.8. Svestan sam svoje greške i ne pokušavam da se opravdavam – potpuno prihvatam odgovornost za ono što se dogodilo.
Napravio sam veliku grešku i sada, kad razmislim o svemu, shvatam koliko sam zapravo izgubio. Grand RP mi nije bila samo igra – bio je deo mog svakodnevnog života, mesto gde sam gradio priče, upoznavao ljude i bežao od stvarnosti. Otkako sam banovan, osećam prazninu. Kao da mi fali deo mene.svaki dan mislim u krevetu zasto sam to uradio i stvarno me boli srce molim vas oprostite mi stvarno mi je stalo i ne mogu da docekam da sednem srecan za sto posle 3 meseca sa velikim osmehom.
Iz dubine srca se izvinjavam celom administrativnom timu, kao i zajednici koju sam izneverio. Ne tražim da se sve zaboravi, već samo da mi pružite još jednu šansu da pokažem da sam naučio lekciju. Obećavam da se nikada više neću dovesti u situaciju da kršim pravila, i da ću od sada biti uzoran član zajednice,place mi se morate da razumete molim vas pruzite mi jos jednu sansu bicu normalan,nije mi zivot bez granda,dok sam igrao osecao sam se tako lepo sad sam kao pokisao molim vas oprostite mi pruzite mi samo jednu sansu molim vas
Molim vas da razmotrite moju žalbu. Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovo.
S poštovanjem,
Vuk Armanii