Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24234
Players nickname
Wayne Hunter
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 3, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vE68EvHbLwU&list=RD6m24vStLCj8&index=2

Wayne Hunter

Player
Player
Poštovana administracijo,

Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio blacklist i od tada nisam prestao da razmišljam o svojim greškama. Svestan sam da sam u prošlosti svojim postupcima izneverio vaše poverenje – i samim prekršajem, i pisanjem više apela nego što je trebalo. Za sve to se iskreno izvinjavam.

Vreme koje sam proveo van servera mi je pokazalo koliko Grand RP zapravo znači za mene. Postao je deo mog svakodnevnog života, i tek sada, kada ga nemam, shvatio sam koliku vrednost ima i koliko sam pogrešio što sam to olako izgubio.

Ovoga puta vam se obraćam smireno i ponizno, sa jednom iskrenom molbom – da mi pružite još jednu šansu. Spreman sam da prihvatim money wipe, kazne ili probni period pod strogim nadzorom, samo da mogu da dokažem da sam naučio lekciju i da ću od sada igrati isključivo po pravilima.

Znam da sam grešio, ali vas molim da uvažite moje iskreno kajanje i želju da se popravim.

Sa poštovanjem,
Wayne Hunter

Status
Not open for further replies.
Top Bottom