1. Vaše ime IRL - Ridvan
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 5h
5. Vaš Discord -tanjasavicbebi
6. Vaše ingame ime - Perica Ragebait
7. Vaš ID - 77225
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 5h
5. Vaš Discord -tanjasavicbebi
6. Vaše ingame ime - Perica Ragebait
7. Vaš ID - 77225
- Lider za Ballas
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Oduvek me je privlačila ideja da vodim ozbiljnu i prepoznatljivu grupu kao što je Ballas. Smatram da lider ne treba samo da bude osoba na vrhu, već neko ko svojim primerom motiviše i pokazuje kako se zajednički trud isplati. Želim da budem lider Ballas-a jer imam viziju kako da se organizacija izdigne i postane još jača i uticajnija na sceni. Spreman sam da uložim vreme i energiju kako bih stvorio stabilnu i uigranu ekipu.
Drugi razlog je što volim da gradim i razvijam tim. Liderstvo za mene znači da se svakom članu pruži šansa da pokaže svoje sposobnosti i da se oseća kao važan deo organizacije. Moj cilj je da stvorim okruženje u kojem će vladati međusobno poštovanje, disciplina i motivacija. Na taj način Ballas može postati uzor i ostalim organizacijama, jer snaga nije samo u broju, već u jedinstvu i lojalnosti.
Treći razlog je moja želja da aktivno doprinesem razvoju RolePlay-a kroz Ballas. Verujem da svaka ozbiljna organizacija treba da donosi novu energiju i dinamiku u grad. Kao lider, potrudiću se da uvodim kreativne ideje, nove događaje i projekte koji će podići celokupno iskustvo igranja, kako za članove Ballas-a, tako i za sve ostale koji dolaze u kontakt sa nama.
- Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Nikakva negativna ponašanja, poput nepotrebne toksičnosti ili bezrazložnih sukoba, ne bih tolerisao.
Trudio bih se da Ballas izgradi balansiran odnos sa drugim organizacijama – da nas gledaju kao respektabilnu, a ne problematičnu ekipu.
Aktivne i posvećene članove nagrađivao bih unapređenjem i priznanjima, kako bi imali dodatnu motivaciju da ulažu još više truda.
Fokus bi bio na vraćanju pravog RP duha u geto, jer smatram da je to ključna stvar za sve bande i kriminalne grupe.