Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70361
Players nickname
Boris Pusiica
Administrators nickname
Boris Pussica
Date
Oct 5, 2025
Time
1:16
Proofs
https://imgur.com/a/h8qBXg5

Azurr Celebic

Player
Player
kaznjava me za prezime "Fitilj" za koje mi niko nikad nista niije reko iako sam imo vise susreta sa ostalim adminima te me salje u demorgan i ne salje da mjenjam prezime odma zelim da naglasim da se nebi osjecao niti uvredjenim niti bih bio problem da je samo dosao i rekao da trebam ime da promjenim nego ne samo iz cista mira me kaznjava za ime za koje mi ni jedan admin nikad nista nije rekao a to i sami mozete provjerit sa koliko admina sam pisao preko igre i komunicirao i zvao da dodju do mene zbog necega i nikad problem nisam imao sa imenom i isto tako radim u govu i nikad problem nikakav nije bio i smatram da ima puno gorih i imena i prezimena generalno i da ovo niti je uvrjednljivo niti ista lose ili nesto sto nije prikladno

Azurr Celebic

Player
Player
isto tako da naglasim na slikama iz dokaza se vidi da nije naglasio da imam 24h vremena da promjenim ime sve dok ja nisam to spomenuo sto znaci da bih ja opet bez razloga dobio kaznu od njega jer nisam imao pojma daista u narednih 24h moram uradit i ja molim da se nesto poduzme jer svaki put kad se zalim na nesto ili pravim thread odbija se sve

Status
Not open for further replies.
Top Bottom