Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13530
Players nickname
Ivan Milosevic
Administrators nickname
Ell Pablo
Date
Jun 3, 2022
Time
1:30
Proofs
https://ibb.co/Px3vXRp

Ivan_Royal

Active Member
Leader of unofficial org
Zalim se jer me warn i stavlja u jail jer me strpa u zatvor i stavi warn klip mu je prvo manji od 1min drugo nista nisam uradio na klipu on me stavlja za RDM in jail i stavlja mi Warn molim da ovo pregleda neko iskusan i da ovog korumpiranog admina kazni.
Po pravilu klip mora biti 1min + i ne moze da ga snima mrtav covek koji me je psovao kao da sam mu familiju pobio pre nego sto je zavrsio na podu.

baalesh

Player
Player
Zalim se jer me warn i stavlja u jail jer me strpa u zatvor i stavi warn klip mu je prvo manji od 1min drugo nista nisam uradio na klipu on me stavlja za RDM in jail i stavlja mi Warn molim da ovo pregleda neko iskusan i da ovog korumpiranog admina kazni.
Po pravilu klip mora biti 1min + i ne moze da ga snima mrtav covek koji me je psovao kao da sam mu familiju pobio pre nego sto je zavrsio na podu.
eto i nova pravila si izmislio svaka cast

Jafaa_Popovic

Player
Player
Zalba je opravdana, sam video klip traje manje od 1min. U video se ne vidi sta se desilo. Prenego sto je lik dosao koj je to snimio.

1N.OnlyPikeks

Player
Player
ne moze da snima mrtav covek? nova pravila super

Status
Not open for further replies.
Top Bottom