Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na administratora I Tajksi Fushigaro

Status
Not open for further replies.
Your ID
34866
Players nickname
Kano_Kayn
Administrators nickname
Tajksi Fushigaro
Date
Oct 6, 2025
Time
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Fdp8m9R-wy0

Kano Kayn

Player
Player
Pozdravljam,
Prije svega zelio bih da vam se obratim kao osoba koja je duze vrijeme na serveru i nikad ovakvo nesto nisam vidio,ali evo dosla je prilika i za to.
Danas sam imao jedno vrlo ruzno iskustvo od strane administratora Tajksi Fushigaro gdje sam ja ispao glavni krivac jer sam radio Power Gaming,u redu prihvatam da jesam prekrsio pravilo ali osoba koja je bila pokraj mene je isto radila kao i ja sto sam,medjutim mozda ja malo vise ali u redu.
Da predjemo na stvar Administrator Tajksi se ponijeo ruzno malo prema meni za to cu vam ostaviti i sliku kao dokaz.
--------- ------------
A ispod u proofs cu ostaviti pov citave situacije.
Prvo sam dobio demorgan za PG 120min i drzao me je 10min tako sa tom kaznom,medjutim kad sam mu postavio par pitanja zasto doticni nije kaznjen kao i ja on je tu trazio neke izgovore ili razloge sta vec,e kad sam ja rekao da cu podnijeti zalbu na administratora on je kaznu sa 120min povecao meni na 180 i samim tim misli meni nastetiti.
Zasto se on tako ponijeo ja ne znam ali nadam se da ce taj isti administrator biti pitan i dobiti bar opomenu da se drugim igracima ne desava ista stvar kao meni.
Mislim da nije u redu to sto se radi i da ce te vi Nixa i Abraham skrenuti tom istom administratoru paznju da to ne moze tako bar po mom nekom misljenju.
Hvala .
LP.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Skinut cu ti kaznu ovaj put posto nije smio da ti skida pa daje opet tek tako, demorgan , on ce biti upozoren na gresku koju je napravio i skrenuta ce mu biti paznja da ovo vise ne radi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom