Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10519
Players nickname
David Tesla
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jan 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/unban-appeal-8kSOGmq

tesla

Player
Player
Poštovana Administracijo,
želim da uputim iskrenu molbu za uklanjanje stalne zabrane sa mog Grand RP naloga. Dobio sam zabranu 15.1.2023. zbog kršenja Generalnog Pravila 1.1 koje glasi "Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA". U to vreme nisam bio dovoljno zreo niti odrasla osoba kako bih u celosti razumeo ozbiljnost pravila i posledice koje moja kršenja mogu stvoriti. Iskreno se kajem zbog te greške. Prošlo je više od dve i po godine i u tom vremenu sam naučio koliko su pravila važna i koliko truda Vi ulažete kako bi server izvrrsno funkcionirao. Grand RP mi je oduvek bio omiljeni server, također je ostavio veliki utisak na moja sećanja i srećne trenutke iz Vašeg servera. Stvarno bih voleo da se vratim i igram po pravilima. U potpunosti poštujem Vašu odluku za moju zabranu i spreman sam da prihvatim sve uslove koje postavite kako bih se mogao vratiti na server. Obećavam da ću se ponašati korektno i da se ništa više slično ovome ili blizu ovome nikada neće ponoviti. Hvala vam na vremenu, razumevanju, i svemu što radite za Grand Roleplay zajednicu. Također vam zelim puno uspeha u budućnostii daljnem radu.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
u novoj zalbi dostavi svoj prvobitni social club sa kojeg je napravljen akaunt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom