Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51068
Players nickname
Tosa
Administrators nickname
Mike Jameson
Date
Oct 9, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/UgZ96JBF_g8

TosaBonanza

Player
Player
Ovako ostavicu pov gde sam se javio adminu za spec i gde je rekao da speca!
U Drugom povu ce biti kako je kaznjen taj igrac za 6.15
A onda imam pov gde sam mrtav u tom dvoristu i gde sam pisao u non rp chat i gde je pre nego sto sam poceo da snimam meni lik rekao da mi jebe sve!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Molim da se ovo lepo proveri i da se zahteva pov od admina posto je lagao da nije bio tu ovo je ocigledna korupcija

TosaBonanza

Player
Player
Ovako ostavicu pov gde sam se javio adminu za spec i gde je rekao da speca!
U Drugom povu ce biti kako je kaznjen taj igrac za 6.15
A onda imam pov gde sam mrtav u tom dvoristu i gde sam pisao u non rp chat i gde je pre nego sto sam poceo da snimam meni lik rekao da mi jebe sve!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Molim da se ovo lepo proveri i da se zahteva pov od admina posto je lagao da nije bio tu ovo je ocigledna korupcija
Drugi pov gde je igrac kaznjen za 6.15

TosaBonanza

Player
Player
Ja PG prekrsio nisam!!!
Molim vas zahtevam pov od admina posto je lagao i ovo je ocigledna korupcija Hvala!
JOS JEDNOM U ZADNJEM POVU MI JE PSOVAO 2 SEKUNDE PRE NEGO STO SAM UPALIO POV A ADMIN JE REKAO DA NIJE BIO TU I ONDA ODJEDNOM SALJE MENE ZA PG A PISAO SAM U NON-RP CHAT A NJEGA ZA G.P 3.2 NIJE! REKAO JE DA NIJE BIO TU U PRVOM POVU DOKAZ

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Admin jeste bio tu al se ne cuje da iko psuje , samim time nije mogao ni da kazni - sto je vjerovatno jer je osobi koja je opsovala imala manji krug za voice IG
Korupcije nema , ako imas zalbu na kaznu koju si dobio onda okaci ispravan format zalbe za to

"Pravilo - Admin koji je kaznio "

Takodje ako ti imas dokaze vrjedjanja mozes okaciti svoju perspektivu na forum zalbe na igrace , al naglasi da si vec kaznjen za tu situaciju da ne bi dobio duplu kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom