Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48062
Players nickname
SRLE BOSS
Administrators nickname
Zoki_Roki
Date
Oct 10, 2025
Time
00;00
Proofs
nzm sta treba

srdjan123

Player
Player
postovanje zoki, priznajem svoju krivicu da sam koristio pomagala a nisam trebo, bio sam odsutan nesto zato sto sam moro izurio sam pa sam hteo da dovrsim misiju, voleo bi da mi opeostis ako mozes ja sam odma obrisao taj program, dugo igram u gradu i nikad nisam imao nekih problema niti sam ih pravio, trudio sam se da zavrsim batelpas i malo mi ostalo, ako bi mogo da mi das jos jednu priliku gledacu sa vise nikad nepravim te probleme

srdjan123

Player
Player
postovanje zoki, priznajem svoju krivicu da sam koristio pomagala a nisam trebo, bio sam odsutan nesto zato sto sam moro izaci napolje i zurio sam hteo da dovrsim misiju, voleo bi da mi oprostis ako mozes ja sam odma obrisao taj program, dugo igram u gradu i nikad nisam imao nekih problema niti sam ih pravio, trudio sam se da zavrsim batelpas i malo mi ostalo, ako bi mogo da mi das jos jednu priliku gledacu sa vise nikad nepravim te probleme! hvala
by

Status
Not open for further replies.
Top Bottom