1. Vaše ime IRL:Ilija
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):13:00 do 19:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5/6 sati
6. Vaš Discord
ericaje
7. Vaše ingame ime:Nikola Mikic
8. Vaš ID:73172
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Imam pomisao da je admin najbolja uloga ali nisam pogresio imam iskustva dosta toga sam stekao igrajuci ovaj projekat uloga admina mi se od jednom pocela svidjati pa sam razmisljao o tome da postanem admin pomagao bih dosta novim igracima i time bih motivisao da ostanu na ovome projektu.
2. Koje su vaše prednosti?Hrabar,Pametan,Slanzaljiv.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Trenutno nemam slabost.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Trenutno nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Pa pomalo skola.

2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):13:00 do 19:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5/6 sati
6. Vaš Discord
7. Vaše ingame ime:Nikola Mikic
8. Vaš ID:73172
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Imam pomisao da je admin najbolja uloga ali nisam pogresio imam iskustva dosta toga sam stekao igrajuci ovaj projekat uloga admina mi se od jednom pocela svidjati pa sam razmisljao o tome da postanem admin pomagao bih dosta novim igracima i time bih motivisao da ostanu na ovome projektu.
2. Koje su vaše prednosti?Hrabar,Pametan,Slanzaljiv.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Trenutno nemam slabost.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Trenutno nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Pa pomalo skola.