Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20691
Players nickname
Zoki Fjuri
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 9, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/t3jTRQm#RkbRSbL

Zoki Fjuri75

Player
Player
Poštovani,

Prošlo je nešto više od godinu dana, i iako se ne sećam tačno razloga zbog kojih sam dobio blacklist, siguran sam da je administracija adekvatno reagovala na moj postupak. Nikoga ne krivim za ono što se desilo tog dana. Sećam se da sam bio veoma frustriran i, poznavajući sebe, verovatno sam u izlivu besa izvređao neke ljude. Iskreno se izvinjavam ako sam bilo koga lično povredio. U međuvremenu, shvatio sam koliko su takvi postupci detinjasti i neprihvatljivi.

Ovu žalbu šaljem sa željom da izgladim odnos sa administracijom, čak i ako kazna ostane ja se više neću pojavljivati na forumima i ostaviću loše stvari iza nas.

Za tih godinu dana, igrao sam na dva druga projekta, ali nijedan od njih nije mogao da mi pruži iskustvo koje sam imao na ovom projektu.
Ovom prilikom šaljem pozdrave staroj ekipi, gde god da su sada i šta god da rade, i zahvaljujem se Grand-u na izuzetnom iskustvu tokom 2024. godine.

Ako postoji mogućnost da se skine blacklist, bio bih izuzetno zahvalan i prihvatio bih bilo koji uslov, uključujući money wipe, ako je to potrebno.

Hvala vam unapred na razumevanju i vremenu koje ste odvojili da pročitate moj zahtev. Nadam se da ćemo uspeti da izgladimo stvari, čak i ako neki više ne sećaju razloga.

Srdačan pozdrav,
Zoki Fjuri | 20691 <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom