Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59853
Players nickname
Bogi Kaizen
Administrators nickname
Napal federov
Date
Jun 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1064758/page-2#post-3715041

Bogi Kaizen

Player
Player
Draga administracijo (pisem ovo za druga) zeleo bih da drug ponova zaigra na ovom najboljem projektu.Poceli smo zajedno od pocetka i zeleo bih da nastavimo da igramo dalje.Drug je koristio cheat ali zbog tog razloga zato s2to su ga svi ubijali na eventima i iznervirao je se i ubacio je cheat.On se izvinjava zbog toga i prihvata PC check.
Draga uzmite ovu zalbu u obzir molim vas nemam skim da igram na najboljem projektu.On je otvorio treci nalog ja mislim i unlinkovo social club i linkovo drugi social club da bi mogao da zaigra, prvo ime na social clubu je bilo DJOLESRBIN77 ovo drugo moze da pronadjem u slucaju da cete mu oprostiti ovaj put.Ja vas molim da mu date jos jednu sansu.(Pisem u njegovo ime) zelim iskreno da se izvinim zbog svega sto sam uradio.Znam da sam pogresio i da sam prekrsio pravila,ali stvarno mi je zao.Nisam imao losu nameru i sada sam shvatio da taakvo ponasanje nije bilo u redu.Molim vas pruzite mi drugu sansu,obecavam da se vise nece ponoviti i da cu postovati sva pravila ubuduce. Approved - Possible cheat & pov req | 54086 evo zalbe na osnovu koje je banovan.
PRIHVATA PC CHECK
PRIHVATA MONEY VIPE

SRDACAN POZDRAV ZELI BOGI I DJOLE ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom