Dobro vece postovani admini, ja sam pre 4 dana dobio ban za 1.4. Moji roditelji su se nedavno rastali i ja igram sa dva kompjutera. Igram na istom rockstaru kao i moj brat koji zivi kod oca tako da mislim da je mozda tako doslo do ovog bana. Ja imam samo jedan nalog i prijavio sam muji u dm na discordu za ovu situaciju. Molim vas me shvatite, stvarno mi nije lako i voleo bih da mogu da igram igricu koja me cini srecnim. Hvala vam. Slika gde sam poslao muji dm je u proofs.
Moj prvobitni i jedini rockstar nalog je pod imenom eelmir, i moj jedini nalog je moj main 23803.
Social club od mog brata jeste bogdanmil223, to je jedini social club za koji ja znam i takodje jedini nalog za koji ja znam jeste 74650 id. Takodje znam da je on taj akaunt dao nekom svom drugu u skorije vreme i da je dobio ban. Ja i moj brat smo mozda par puta na blic ulazili na medjusobne naloge sa svojim rockstarom tako sto nam je ostao ulogovan ali nista duze od par sekundi.
Moj prvobitni i jedini rockstar nalog je pod imenom eelmir, i moj jedini nalog je moj main 23803.
Social club od mog brata jeste bogdanmil223, to je jedini social club za koji ja znam i takodje jedini nalog za koji ja znam jeste 74650 id. Takodje znam da je on taj akaunt dao nekom svom drugu u skorije vreme i da je dobio ban. Ja i moj brat smo mozda par puta na blic ulazili na medjusobne naloge sa svojim rockstarom tako sto nam je ostao ulogovan ali nista duze od par sekundi.