Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Lumiere_Ovious
Administrators nickname
Zoki_Roki
Date
Oct 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/1Gujrq6

ahmamaperpampers

Player
Player
Dobro vece postovani admini, ja sam pre 4 dana dobio ban za 1.4. Moji roditelji su se nedavno rastali i ja igram sa dva kompjutera. Igram na istom rockstaru kao i moj brat koji zivi kod oca tako da mislim da je mozda tako doslo do ovog bana. Ja imam samo jedan nalog i prijavio sam muji u dm na discordu za ovu situaciju. Molim vas me shvatite, stvarno mi nije lako i voleo bih da mogu da igram igricu koja me cini srecnim. Hvala vam. Slika gde sam poslao muji dm je u proofs.

Moj prvobitni i jedini rockstar nalog je pod imenom eelmir, i moj jedini nalog je moj main 23803.
Social club od mog brata jeste bogdanmil223, to je jedini social club za koji ja znam i takodje jedini nalog za koji ja znam jeste 74650 id. Takodje znam da je on taj akaunt dao nekom svom drugu u skorije vreme i da je dobio ban. Ja i moj brat smo mozda par puta na blic ulazili na medjusobne naloge sa svojim rockstarom tako sto nam je ostao ulogovan ali nista duze od par sekundi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom