Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75457
Players nickname
Dimi Excalibur
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Oct 12, 2025
Time
20:40
Proofs
https://imgur.com/a/Z9W7Yc7

Dimii Mersiii

Player
Player
Objašnjenje situacije:
Pozdrav, pišem ovu žalbu jer želim objasniti situaciju i preuzeti odgovornost za svoj postupak. Znam da sam prekršio pravilo GP 1.1, ali moja namjera nije bila da powergamam ili kvarim RP iskustvo drugim igračima. U tom trenutku sam reagovao brzopleto i nisam razmišljao o pravilima kako treba. Nakon što sam razmislio, shvatio sam da sam pogriješio i da sam trebao odigrati situaciju realnije i u skladu sa pravilima RP-a.

Obećanje i izvinjenje:
Iskreno se izvinjavam administraciji i svim igračima koje sam možda svojim postupkom uznemirio ili im pokvario RP. U budućnosti ću mnogo više paziti na svoje ponašanje, čitati i poštovati sva pravila servera. RP mi je stvarno zanimljiv i ne želim gubiti priliku da nastavim igrati zbog jedne greške.

Molim administraciju da mi pruži drugu šansu i omogući unban.

Hvala na razumijevanju.
Pozdrav,
Dimi Excalibur
Prihvacam Money Wip
Social Club Name: LUCEE004
Slika: I Ovo Mi Je Main Acc Na Kom Sam Prvi Poceo Da Igram 75457 Mi je Main A 80724 Mi je Twink Smatram, Dek Mnogo Ocu Da igram Na ovaj Projekt Hvala Na Praliku Vas
Dimi Excalibur ❤️

Dimii Mersiii

Player
Player
I ovaj Mi je Social Club Name Stvarno Molim Vas Da Mi Date Priliku Da Igram Opet Na ovaj Projekt Najvise Voilm Da igram I Srecno Svima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom