Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Lumiere_Ovious
Administrators nickname
Zoki_Roki
Date
Oct 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/1Gujrq6

ahmamaperpampers

Player
Player
Dobro vece postovani admini

Pisem ovu zalbu jos jednom zato sto bih stvarno voleo drugu sansu i smatram da nisam napravio neku gresku koju vi mislite da jesam. Pre par dana sam dobio ban za 1.4 i od tada mi je iskreno jako tesko jer ne znam tacno sta sam uradio pogresno

U poslednje vreme mi je zivot postao dosta komplikovan jer su se moji roditelji razveli i sada zivim na dve adrese. Igram sa dva razlicita kompa jedan kod mame jedan kod tate. Na oba koristim moj jedini Rockstar nalog koji se zove eelmir a moj ID na serveru je 23803

Moj brat koji zivi kod oca igra na svom nalogu bogdanmil223 ID 74650 to je jedini njegov id za koji JA ZNAM. Koliko znam on je taj nalog skoro dao nekom svom drugu koji se zvao Axel Unx ili tako nesto slicno. Njegov drug je pao pc check i taj nalog je dobio ban. Moguce je da je zbog toga doslo do zabune jer smo brat i ja par puta mozda greškom ostavili Rockstar ulogovan na istom kompu ali nikada nismo igrali na tudjim nalozima niti sam ja ikada imao vise od jednog naloga.

Stvarno mi je tesko jer mi ova igrica mnogo znaci Pogotovo sad kad mi dosta toga fali u zivotu i kad mi je igra bila jedina stvar sa kojom sam mogao malo da se udaljim od realnosti i nesto sto me cinilo srecnim. Kao sto sam vec rekao, muji sam napisao dm i to je u proofs. A aldin je pregledao proslu zalbu i rekao samo da posaljem svoj rockstar i akautne kao sto moze ovde da se vidi Rejected - G.P 1.4 | Zoki Roki

Molim vas da me razumete i razmotrite moju situaciju Ne trazim nista vise osim sansu da nastavim da igram kao i do sada posteno i po pravilima, stvarno od kad sam dobio unban za konstanto sam gledao da budem miran i ne krsim nikakva pravila. Ne bih voleo da sad zbog mog brata i moje porodicne situacije nemogu da igram igricu koja mi je jedino sto mi je ostalo.

Hvala vam puno na vremenu i razumevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom