Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
133
Players nickname
Nebitan
Suspect ID
32320
Date of violation
Oct 13, 2025
Time of violation
17:29
Proofs
https://youtu.be/LjqywEYklg0

Zeljko Zdravkovic

Player
Player
Generalno Pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
> Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.

Igrac je prekrsio Genralno Pravilo 6.15 Jer mi je postavio uslov da izadjem iz automobila to sam i uradio medjutim on je pucao svakako . a jasno pise ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. PG je prekrsio jer mi je spawnovao Spike kroz automobil , u stvarnom zivotu valjda treba da se baci a ne da se spawnuje . Admin kaze de je igrac u ovoj situaciji prekrsio fail RP ali se na slazem . kao neko ko je bio admin i krsi pravila od otvaranja servera prepozanjem da je ovo PG i 6.15 samim time trazim da se igrac adekvatno kazni .

Zelim da napomenem da jesam u rukama imao oruzije ali oruzije nije bilo upereno u policajca u bilo kojem trenutku , vec je odmah krenuo da puca bez ikakvog Rpa !
odgovor admina >

Urkee Belvedere

Grgec
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 32320 ce dobiti kaznu za G.P. 6.15(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Morate im izdati zahteve, i izbrojati 5 sekundi.)
ID 58868 ce dobiti kaznu za G.P. 6.15(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Morate im izdati zahteve, i izbrojati 5 sekundi.)
ID 133 ce dobiti kaznu za G.P. 6.15(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Morate im izdati zahteve, i izbrojati 5 sekundi.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom