Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal vredjanje projekta I Abraham

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7807
Players nickname
Mihajlo Dzambazovski
Administrators nickname
Abraham
Date
Oct 13, 2025
Time
8:49
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/617069/

Jovan333

Player
Player
Poštovani Abrahame Elkhabib i Administratori,

Pišem Vam ponovo jer mi je predhodna molba odbijena, i potpuno razumem zašto. Ništa što sam napisao nije moglo da izbriše ono što sam uradio. Ali, moram da pokušam još jednom, jer mi je zaista žao.
Kada razmišljam o pre tri godine, vidim samo mladog, toksičnog i glupog sebe. Reagovao sam impulsivno, vređao sam server i Vas, jer nisam znao kako da kontrolišem bes i tvrdoglavost, gurajući svoju pravdu iako nisam bio u pravu. Sada ispaštam zbog svojih posledica, i to je pravedno.

Moram da priznam: čim sam prekršio pravilo i dobio ban, pokušao sam da napišem unban appeal, ali taj zahtev nije bio iz srca i nije bilo stvarnog kajanja. To ste verovatno i videli. Rejected - Zahtev za Unban / Abraham
Nadam se da u ovom trenutku možete videti koliko mi je zapravo žao.

Kako vreme prolazi shvatio sam da nisam samo dobio ban već uništio nešto što mi je značilo. Nisam cenio ovaj divan server sve dok ga nisam izgubio. Tek kada sam blacklistovan, shvatio sam koliko mi je nedostajala ta zajednica i koliko sam se nepromišljeno ponašao prema Vama koji ste je gradili.
Znam da ne zaslužujem drugu šansu, ali je iskreno molim jer drugo ne mogu.
Iskreno se kajem zbog svojih dela. Želeo bih da ponovo zaigram na ovomserveru, ali ovoga puta kao osoba koja u potpunosti poštuje pravila administraciju i igrace. Ako mi date priliku, nećete se pokajati.
Hvala Vam što ste pročitali ovu molbu.

S poštovanjem,

Jovan333

Player
Player
Izvinjavam se na Spamu izgleda da ne mogu ostaviti link predhodnih zalbi ,. prva slika je pokusaj manipulacije, druga je predhodni appel . Nakon ove poruke necu Vam nikada vise slati poruke u slucaju da me odbijete .
1760382716050-80e4c253-cfe7-4681-9f4c-d89af43845b0.png
1760382795219-31449384-8d40-4bab-8506-1638cad3f32c.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom