Ime:Zonix
Pol:Muski
Starost:15 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Crnogorac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Deki Domestos
Majka: Saki Ruznarin
Težina: 90 Kg
Visina: 207 cm
Boja očiju: kafene
Boja kose: kafena
Tetovaže: faca
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan
Slabost: Nemam
Životna priča: 200+ reči
1- Zonix može ići sam na dvojicu zbog svojim mafijaskih vjestina
2- Zonix može vezaviti, pljackati pretraživati , krasti auto, ubacivati u auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog znanja stečenog u surovom životu (nikako puškom).
3- Zonix može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).
4- Zonix i može voziti vozila offroad putem do 70 na sat zbog ulicnih trka stecenih kao tinejdzer (paziti na pravilo PG).
5- Zonix ne veruje ljudima i moze da ih ubije ako im se ne svidjaju (postuje se pravilo od 5 sekundi)
6- Zonix može pretraživati svakog s bilo koje strane osobe.
.
Pol:Muski
Starost:15 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Crnogorac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Deki Domestos
Majka: Saki Ruznarin
Težina: 90 Kg
Visina: 207 cm
Boja očiju: kafene
Boja kose: kafena
Tetovaže: faca
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan
Slabost: Nemam
Životna priča: 200+ reči
- Rođen sam u gradu gdje se poštovanje stiče šakama, a život vrijedi onoliko koliko si spreman da rizikuješ. Odrastao sam među ljudima koji su ćutali kad treba govoriti i pucali kad treba ćutati. Moj otac je nestao kad sam imao trinaest godina. Rekli su da ga je uzelo more, ali ja sam znao – uzela ga je mafija. Tada sam odlučio da nikad neću biti žrtva. Počeo sam sitno, sa poslom koji niko nije htio. Prenosio sam poruke, skupljao dugove, i učio pravila ulice. Ubrzo sam shvatio da moć ne dolazi iz novca, već iz straha. Ljudi su počeli da izgovaraju moje ime tiho, s poštovanjem i strepnjom. Svaka odluka, svaka riječ mogla je značiti život ili smrt. Policija me tražila, ali nikad nije imala dokaz – jer u mom svijetu, svjedoci nijesu postojali. Vremenom sam postao šef. Imao sam sve – pare, žene, ljude koji bi umrli za mene. Ali u mafiji, bratstvo traje dok traje interes. Kad interes nestane, nož u leđa je samo pitanje trenutka. Jedne noći, izdali su me. Sastanak koji je trebao biti miran završio se u krvi i dimu. Rafali, vrisci, izdaja – i ja na asfaltu, krvav, ali živ. Danas živim daleko, pod drugim imenom. Ali svaki zvuk motora, svako kucanje na vrata vraća mi isti osjećaj – mafija ne prašta, ne zaboravlja, i uvijek nađe način da naplati dug.
1- Zonix može ići sam na dvojicu zbog svojim mafijaskih vjestina
2- Zonix može vezaviti, pljackati pretraživati , krasti auto, ubacivati u auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog znanja stečenog u surovom životu (nikako puškom).
3- Zonix može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).
4- Zonix i može voziti vozila offroad putem do 70 na sat zbog ulicnih trka stecenih kao tinejdzer (paziti na pravilo PG).
5- Zonix ne veruje ljudima i moze da ih ubije ako im se ne svidjaju (postuje se pravilo od 5 sekundi)
6- Zonix može pretraživati svakog s bilo koje strane osobe.
.