Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79822
Players nickname
Fran Beres
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Sep 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/_nCC29mdirc

evek expander

Player
Player
Obraćam vam se sa iskrenom molbom za skidanje bana sa mog naloga [ime vašeg lika na serveru], koji je banovan zbog kršenja pravila G.P 6.22.

Priznajem svoju grešku i u potpunosti razumem zašto je došlo do kazne. U trenutku prekršaja nisam u potpunosti bio svestan posledica svojih postupaka, ali sada, sa vremenskim odmakom, jasno vidim da sam pogrešio i iskreno se kajem zbog toga.

Grand RP je zajednica koju izuzetno poštujem i u kojoj sam proveo mnogo lepih trenutaka. Nije mi bila namera da kvarim iskustvo drugim igračima niti da narušavam pravila servera. Od greške sam naučio važnu lekciju i ukoliko dobijem drugu šansu, obećavam da ću igrati u skladu sa svim pravilima i doprinositi serveru na pozitivan način.

Zahvaljujem se na razumevanju i nadam se da ćete uzeti u obzir moje izvinjenje i iskrenu želju da nastavim sa igrom na Grand RP serveru.Zato sto mislim da sa stvarima koje sam i uzeo nisam zasluzio perma ban koji sam dobio.

S poštovanjem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom