Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
000
Players nickname
lasek
Suspect ID
22
Date of violation
Oct 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/xd5jld

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

1xox

Player
Player
Molio bih da se neformalna skine tako su i triadu 2.0 i utopiji skinuli

Uki Majestic

Player
Player
Dobar dan, Micka zeleo sam da vam kazem da moj prijatelj i ja vodimo Neformalnu Organizaciju Hells Angels danas nam je ni kako da kazem lik usao u fam i poceo na informalu da pravi neke malo po meni iskreno sumljive killove.Tako da sam ja odlucio na sred informala da ga izbacim iz familije i kada sam ga kikao na sred informala on je ubrzo dobijo ban da vas nelazem pola sata kasnije ja sam dobio pretnju od njega da ce mi namestiti kraj neformalne organizacije.Kao sto vidite igraci su kacili svoj pov pre nego sto su izbaceni is fama dole ce te sada dobiti dokaze-
i taj igrac je banan sa granda na svi accovim i isto kikan

Uki Majestic

Player
Player
Dobar dan, Micka zeleo sam da vam kazem da moj prijatelj i ja vodimo Neformalnu Organizaciju Hells Angels danas nam je ni kako da kazem lik usao u fam i poceo na informalu da pravi neke malo po meni iskreno sumljive killove.Tako da sam ja odlucio na sred informala da ga izbacim iz familije i kada sam ga kikao na sred informala on je ubrzo dobijo ban da vas nelazem pola sata kasnije ja sam dobio pretnju od njega da ce mi namestiti kraj neformalne organizacije.Kao sto vidite igraci su kacili svoj pov pre nego sto su izbaceni is fama dole ce te sada dobiti dokaze-
i taj igrac je banan sa granda na svi accovim i isto kikan
takodje jasno se vidi u slikanim logovima da je kikan iz fama pre kraja infa ii pre nego sto je dobio ban na grandu

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

Neformalna organizacija Hell Angels će biti kažnjena,
Igrač sa ID 81724 koristio Cheat tokom Eventa.

ID 81724 je već banovan za Cheats.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom