Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija I Alek Romanov I 56828

Rejected
Status
Not open for further replies.

𝓪𝓵3𝓴

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Alek Romanov
Starost:30
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Richman
Pol: Musko
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruka i Leđa
Prednosti: manipulator, Diskretan i fizički spreman
Slabost:Nepoverljiv,zao,sebičan i pohlepan

Životna priča

Rođen u Richmanu, Alek Romanov je odrastao među elitom, ali bez privilegija. Rano ostao bez roditelja, pa ga je ulica naučila onome što akademija nikad neće — moć dolazi iz straha, ne iz značke.
U SAHP je ušao kao običan regrut, ali brzo je shvatio da se poštovanje ne dobija, već kupuje. Dok su drugi jurili poštenje, on je jurio kontrolu. Svaku kaznu pretvarao je u priliku, svaku raciju u dogovor, svaku istragu u lični biznis.
Za javnost — uzoran službenik i heroj autoputa. Za one koji ga poznaju — bahat, hladan i uvek korak ispred zakona koji navodno štiti.
Nikada zvanično optuživan, ali uvek sumnjiv. Kad se čuje sirena, svi se sklone — ne zato što dolazi red, nego Romanov.

Priča o karijeri

Počeo sam kao običan regrut u SAHP-u, onaj što svima nosi kafe i zapisuje kazne. Niko tada nije znao da ću od najnižeg postati najstrašniji. Nisam tražio poštovanje – oteo sam ga.
Brzo sam shvatio da u ovom poslu ne preživljava najbolji, već najpokvareniji. Dok su drugi jurili poštenje, ja sam jurio prilike. Jedni su mi davali pare da ih ne diram, drugi da im sredim problem. Svima sam pomogao — za cenu.
Vremenom sam postao lice korupcije u SAHP-u, čovek koji zna svakog dilera, svakog šerifa i svakog koji bi prodao dušu za slobodu. Kad neko kaže „Romanov dolazi“, svi ućute.
Ne nosim značku zbog pravde — nosim je da bi mi verovali dok kršim zakon. I da, i dalje sam u službi. Jer niko nema muda da me izbaci.

1.Alek može obaviti svaki zadatak držeći oružje u ruci (tejzer, revolver, pištolj): kucanje u PDA, pružanje prve pomoći, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje iz auta, pretraga sa bilo koje strane i skupljanje stvari sa poda.

2.Alek može osloboditi osobu, ukloniti poternicu ili očistiti dosije bilo kome kome on to odluči.

3..Alek može opljačkati kolegu, civila ili kriminalca i oduzeti sve ilegalne predmete (u skladu sa pravilima servera) i prihvatiti mito do 100k kad mu se isplati.

4..Alek se može ponašati bezobrazno i drsko prema kolegama, civilima i kriminalcima, jer od malena ne podnosi ljude.

5..Alek uvek može nositi bilo koju masku i civilno odelo, jer uniforma policije mu smeta.

6.Alek uvek može izaći 1v2; poseduje toliko obuku i veštinu rukovanja oružjem da broj protivnika nije problem, kurs koji je prošao napravljen je samo za njega.

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom