Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Biba Kristall

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8-10h
5. Vaš Discord: biba_kristal
6. Vaše ingame ime: Biba Kristal
7. Vaš ID: 33398

Dodatne informacije

1. Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Hocu biti lider, zato sto sam dugo na proektu imam dovoljno iskustva, takodje sam bio na lider poziciji i hteo bi se opet isprobati na poziciji lidera. Mislim da treba da mi se da sansa da budem lider FIB-a.
- Vrlo dobro znam sta radil, vrlo pazljivo znam da saslusam, racionalno razmisljam I vrlo sam smiren u stresnim situacijama. Poznajem dobro pravila grada kako I organizacije, te smatram da mi se treba dati sansa. Moja organizacija ce pruziti dobar rp, a svakako ljudi u njoj će se dobro zabaviti.
-Spored mene FIB je najvaznija organizacija i cu se potruditi da tako ostane. Te tako ako postanem lider FIB-a potrudicu se da bude sto veci RolePlay.
- FIB mi je medju prvim organizacijama na serveru, te sam bio vise puta High Command. Tako sam stekao dovoljno iskustvo da vodim ovu organizaciju.
- Iza sebe imam iskusni High Command team koj bi bio tu za svakoga i pomogao kada mene nebi bilo, samim tim High Command team ce biti tu uvek kako bi pomagali novima koj bi prosli za posao u organiciju.
- Svaki clan FIB-a koj ce se truditi i raditi svoj posao kako treba ce biti nagraden bonusem i rank-upom.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Poboljsao bi RolePlay tako sto bih zahtevao od EMS-a da dolaze na svaku talacku za da se proveri dali je taoc u dobrom stanju.
- Da poboljsam sto vise RolePlay podeli bih organizaciju na nekoliko jednica, svaka jedinica ce imati svoju vodju i svoje zamenike koj bi oni kontrolisali aktivnos njihovih clanova dali rade svoj posao. Ko nebude radio svoj posao bice sankcionisan sa suspendom to ce imati pravo odraditi samo vodja ili zamjenik te jedinice. Vodja jedinica ce biti Chief of Staff, a zamejnik jedinica ce biti Head of Department.
- Unutar organizacije toksicnos i svadja izmedju clanova i drugih organizacije ce biti strogo zabranjena.
- Potrudicemo se da napravimo sto bolju komunikaciju izmedju FIB-a i svih ostalih State organizacije kako bi rad bio sto bolji i efikasniji.

Rankovi:

30. FIB Director
29. FIB Deputy Director
28. Assistent of FIB Direcotr
27. 00 Agent
26. Chief of Staff
25. Supervizor
24. Head of Departmnt
23. Air Support Controller
22. UAT Senior Agent
21. DEA Senior Agent
20. MOSSAD Senior Agent
19. IAA Senior Agent
18. UAT Agent
17. DEA Agent
16. MOSSAD Agent
15. IAA Agent
14. Air Support
13. UAT Junior Agent
12. DEA Junior Agent
11. MOSSAD Junior Agent
10. IAA Junior Agent
9. Senior Special Agent
8. Senior Agent
7. Field Agent
6. New Agent
5. Agent in Training
4. Suspend 72h
3. Suspend 48h
2. Suspend 24h
1. Supsend 12h

Opis jednica:

IAA - Sektor za identifikaciju i obavjestajne podatke zaduzen je za prikupljanje i obradu informacija o osumnjicenima i pripadnicima kriminalnih organizacija.

MOSSAD - Tajna jedinica zaduzena za prikriveno djelovanje i prikupljanje informacija o bandama i kriminalnim porodicama. Samo najposveceniji agenti mogu opstati u ovom odjelu, jer zahtijeva svakodnevni rad na terenu i temeljno prikupljanje dokaza. Napredovanje do ranka 00 Agenta zavisi isključivo od količine i kvaliteta prikupljenih informacija.

DEA
- Jedinica poznata je po svojoj disciplini i odlucnosti, uvek spremna da intervenise kada je u pitanju suzbijanje narkotika i zastita grada od ilegalnih aktivnosti.

UAT - Je elitna jedinica unutar FIB-a, poznata po vrhunskoj obuci i jakom naoružanju zaduzeni su za talacke situacije, pljacke i visoko rizicne akcije gdje je preciznost kljucna. Samo najiskusniji agenti mogu postati deo ove jedinice.

Air Support - Ova jedinica tokom talackih situacija djeluje iz neba, nadgledajuci teren pomocu helikoptera. Njihov zadatak je pratiti kretanje kriminalaca i pravovremeno obavijestiti ostale agente.

Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 prevoz lica do zatvora
10-55 zaustavljeno vozilo
10-57 viktor - Potera za vozilom
10-57 fokstrot -Potera za pesakom

Kod A - ((Pad igre))
Kod B - ((F8 i U))

S poštovanjem,
Biba Kristal

Status