Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Sumaher

Player
Player
1. Vaze ime IRL: Nikola
2. Vase godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4h i vise
5. Vas Discord:nikola164
6. Vase ingame ime: Nikola Suamher
7. Vas ID: 8842

Dodatne informacije

1. Lider za FIB

2. Zasto želite biti lider ove specifične organizacije?

Prva organizacija u kojoj sam ucestvovao i koja me najvise naucila je FIB. Poceo sam kao i vecina, obican agent, a u poslednjim mandatima bio sam na poziciji visoke komande. Sada zelim da ostalim igracima pruzim isto iskustvo koje sam i ja imao u FIB-u. Svakom bih dao priliku da se istakne i napreduje, da uci nove stvari. Bio bih pravedan i posten sve tretirao jednako i uvek bio spreman pomomicu ili bonus.

Zeleo bih da se oprobam u ulozi lidera FIB-a zato sto sam vec imao priliku voditi i drzavne i kriminalne organizacije tokom mandata mojih prijatelja. Shvatio sam sta znaci biti lider i zamenik lidera i kako se lider treba ponasati. Znam da posao lidera i zamenika nije lak, ali kao odgovorna osoba znam kako reagovati u teskim situacijama. Vodjenje organizacije nije samo odgovornost lidera, vec i cele komande zato bih na bitne pozicije postavio ljude koji su pre svega iskusni i znaju svoj posao.

Voleo bih da postanem lider da bih promenio dosadan nacin rukovodenja , redefinisao ciljeve organizacije i svojim intelektualnim doprinosom unapredio njenu buducnost kako unutar organizacije, tako i u polititickom vrhu nase zemlje. Kao lider uradio bih promene da hc bude od najblizih saradnika, na druga mesta bih postavio mlade, intelektualno sposobne kadrove koji bi zajedno sa mnom napravili velike korake ka sredjivanju i poboljsanju uslova rada.

Smatram da imam iskustvo i znanje koje mogu preneti na organizaciju i njene clanove. Znam kako resavati probleme, i to bih radio razgovorom i sastancima na kojima bi svako izneo misljenje. Posto imam iskustva i u state i u crime sferi, znao bih naci balans i napraviti kvalitetniji RP. Cilj mi je stvoriti bolju priliku izmedju state i crime strane, Napraviti boravak u organizacijama uzbudljivijim i zabavnijim.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

Plan mi je da uključimo sve državne organizacije kako bismo unapredili roleplay i povećali međusobnu komunikaciju. Konkretno, sa SAHP-om bismo organizovali češće punktove na autoputevima, dok bismo, uz saglasnost LSPD-a, koristili njihove ćelije za zadržavanje osumnjičenih. EMS bi bio aktivnije uključen u talačke situacije kako bi se uveo dublji i realniji RP aspekt u vezi sa taocima.

Takođe, planiram saradnju sa LifeInvaderom — nedeljno bismo objavljivali izveštaje o kriminalnim aktivnostima u Los Santosu, pravili intervjue i uživo prenosili talačke situacije, sve u cilju zabave i podizanja kvaliteta roleplaya.

U dogovoru sa GOV-om, održavali bismo sedmične sastanke na kojima bi se rešavale nesuglasice i problemi između organizacija. Pored toga, zajedno sa bandama i administracijom organizovali bismo različite RP evente, poput MedLab raida i sličnih, gde bi lideri učestvovali u planiranju samog toka događaja, kako bi članovima bilo što zanimljivije.

Unutar organizacije neću tolerisati toksičnost ni međusobne svađe. FIB je najelitnija organizacija na serveru i prema svima treba da se odnosi s poštovanjem, bez obzira na poziciju.

U poslednjih nekoliko mandata FIB-a nije sprovedena nijedna racija na familije, što smatram velikim propustom, jer je taj deo roleplaya potpuno zapostavljen. Planiram da formiram poseban tim koji će biti zadužen isključivo za sprovođenje racija i razvijanje tog segmenta RP-a.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom