Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29354
Players nickname
Djomla Ghetoven
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
Oct 15, 2025
Time
23:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1159481/

Djomla Ghetoven

Player
Player
Mislim da je admin doneo pogresnu odluku, napisao sam na zalbi da POV nije od pocetka situacije na datoj zalbi. POV pocinje tako sto mu brojim, sto nije sam pocetak, postoji i razgovor kada sam ga pre toga lepo zamolio da napusti, gde je on ishitreno reagovao i odbijao da istu naredbu izvrsi. Hvala!

Jefta666

Player
Player
Lazes! Dosao sam da mjenjam ime,nikog nije bilo na vratima jer radite do 22h a ti si bahato dosao dok sam bio u glavi i poceo se derat nesto, di sam te ja trazio legitimaciju, bahato si se ponasao i hapsio me jer sam trazio legitimaciju,lp

Djomla Ghetoven

Player
Player
Lazes! Dosao sam da mjenjam ime,nikog nije bilo na vratima jer radite do 22h a ti si bahato dosao dok sam bio u glavi i poceo se derat nesto, di sam te ja trazio legitimaciju, bahato si se ponasao i hapsio me jer sam trazio legitimaciju,lp
Ako je tako bilo sto onda nisi okacio POV od pocetka situacije? Legitimaciju si dobio kasnije, ja sam lepo pitao izvolite momci sta treba, ignorisali ste, dosao si i rekao da proveravate imena na tabletu, rekao sam da to ne smete da radite da trebate da pozovete recepciju da bi vas neko usluzio, ti si pricao sta si pricao i odbijao da izadjes. LP

Jefta666

Player
Player
Ako je tako bilo sto onda nisi okacio POV od pocetka situacije? Legitimaciju si dobio kasnije, ja sam lepo pitao izvolite momci sta treba, ignorisali ste, dosao si i rekao da proveravate imena na tabletu, rekao sam da to ne smete da radite da trebate da pozovete recepciju da bi vas neko usluzio, ti si pricao sta si pricao i odbijao da izadjes. LP
Opet lazes, bez biografije se bahato ponasas, vrijedjas itd, nije ti mjesto u Vladi ,
Glumis nekog serifa, hapsis me jer sam te pitao legitimaciju, POV je od pocetka jer sam tada iz afk dosao i upalio snimanje. Poz LP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom