Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3998
Players nickname
Bertoro Legend
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/gKuQ63q

Bertoro Gotti

Player
Player
Poštovana administracijo, dobio sam ban na main acc., želio bih da Vam se obratim i pri tome zamolim za unban. Smatram da nikad nisam zloupotrijebio ništa na ovome projektu, niti sam pravilo prekršio, trudio sam se da zadržim vaše i moje članove da ostanu da igraju kako bi bilo svima zanimljivo. Rasuli su se i jedini način je bio da se vrate da ja opet preuzmem familiju na sebe. Svima sam pomagao koliko sam mogao, ništa mi više ne treba ni pare, ni kuće, ni auta osim druženja, pomaganja ostalim igračima. Ne pričam ništa što nije istina, složit ću se šta god odlučili poslije ovoga ali pisao sam više admina za problem koji je imala djevojka( sadašnja žena) da joj acc ne postoji. Da je pisala Teh. supp. 5-6 puta i još uvijek joj problem nije riješen i ušla na moj acc kako bi probala ali nije igrala kako kaže. Ona nije znala ta pravila nit sam ja znao da je ulazila. Predao sam za neformalnu i znao sam da će pregledati sve jer sam tu dugo. Ko bi predao za neformalnu a da radi takve stvari? Prvi put mi se ovo desilo, prvi put perma banovan znate i sami da se neće ponoviti možete mi uzeti i pare i to prihvatam da dobijem još jednu priliku na projektu. I Vas razumijem da Vam svaki dan dolaze i žale se i svi imamo izgovor neki i niko od nas nije kriv kao. Želim da provjerite sve sami, hvala vam unaprijed i izvinjavam se na dugoj poruci.
Rockstar: CHESTER80025

Status
Not open for further replies.
Top Bottom