Ben [gravesa/ Steam adı Petr0mm] (steam kimliği 76561199054427817). DC adı petr0m oyun adı
Albay_aix id 462993
[12 Mayıs 2025] tarihindeki hesabım için GPU/HWID kısıtlaması satın alındı. Açıklamak isterim: Oyun için yakın zamanda yeni bir hesap oluşturuldum/değiştirdim, ama bu yüzden biraz kafa karışıklığı oluşmuş olabilir. Amerika'da hile veya yasaklı yazılım kullanmadım; sadece yeni hesabımla oynamaya devam etmeye çalışıyorum. Yasaklanmayı ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorum. Herhangi bir yanlış anlaşılma varsa, engellemenin ihmallerini ve gerekirse daha fazla bilgi/ekran görüntüsü sağlamayı kabul ediyorum.
Albay_aix id 462993
[12 Mayıs 2025] tarihindeki hesabım için GPU/HWID kısıtlaması satın alındı. Açıklamak isterim: Oyun için yakın zamanda yeni bir hesap oluşturuldum/değiştirdim, ama bu yüzden biraz kafa karışıklığı oluşmuş olabilir. Amerika'da hile veya yasaklı yazılım kullanmadım; sadece yeni hesabımla oynamaya devam etmeye çalışıyorum. Yasaklanmayı ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorum. Herhangi bir yanlış anlaşılma varsa, engellemenin ihmallerini ve gerekirse daha fazla bilgi/ekran görüntüsü sağlamayı kabul ediyorum.
İngilizce Özür Mesajı (GPU/HWID Yasağı Temyizi için)
Merhaba Grand RP yönetimi,
Son zamanlarda GPU/HWID korumasından dolayı içtenlikle özür dilemek istiyorum.
Yaşanılan hesabı değiştirerek kaynaklanmış olabilir. Kötü bir niyetimin olmaması, herhangi bir hile, üçüncü taraf yazılım kullanma veya herhangi bir sunucu kuralını bozmamaya çalışmamı açıklığa kavuşturmak isterim.
Grand RP'de oynamaktan gerçekten keyif alıyorum ve bir parça olmak için zaman ve emek harcadım. Eğer hatalarm bir yanlış anlaşılmaya yol açtıysa veya istemeden kurallara aykırı davrandıysa, içtenlikle özür dilerim.
Durumumu yeniden değerlendirmenizi ve mümkünse bana bir şans vermenizi rica ediyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağıma ve tüm sunucu kurallarını sıkı sıkıya uyacağıma söz vereceğim.
Zamanınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Öncelikle, sizden tanıdığınız ama tanımadığınız yasakları kaldırdığınız gibi adil olmanızı istiyorum. Bana karşı da adil davranmanızı istiyorum. Yaptığım hatanın farkındayım ve senden ve Grand RP onlardan özür dilemek istiyorum. Bu bir oyun, bu oyun sayesinde birçok arkadaş ve dostluk edindim ve tekrar eğlenmek istiyorum. Her şey için teşekkürler Grand RP.