Ovako pre svega dobro vece postavana administracijo pisem ovo zbog nesporazuma koji se desio veceras.Ovako ja sam napisao unban appeal u vezi mog bana za Generalno Pravilo 1.4 i administrator Abraham mi je odgovorio da moj acc 79965 je banovan kao twink i da twink ne moze da se unbanuje sto mi nije jasno jer 79965 mi je main acc na kojem jedino igram i koj jedino imam 79965 je vec bio banovan kao main nakon sto sam sebe self reportovao i to je bilo sve okej i odjednom vidim kako je banovan kao twink od strane Administratora Aldina Verstapena
Evo ga Link zalbe de je 79965 banovan kao main a 75439 kao twink:
Evo I skrina de Aldin Verstapen kaze da sam banovan od strane senior ne njega jasno se vidi da je od njega
Evo skrina de se vidi da je Aldin Verstapen pre 3 dana banovao 79965 kao twink a pre toga 2 nedelje je bio banovan kao main
Mislim da je ovo jedan veliki nesporazum i stvarno bih zeleo da 79965 se vrati na ban kao main jer tako jedino mogu da nastavim da igram projekat kao sto je bio 79965 main a twink 75439 da se banuje zauvek jer tom nalogu nemam pristup.Hvala na razumevanju
Evo ga Link zalbe de je 79965 banovan kao main a 75439 kao twink:
Approved - Self Report G.P 1.4 | 75439,79965
Ovako Pre Svega Zelim Da Kazem Da Nisam Igrac Koji Voli da Krsi Pravila Zato Ovo I Pisem Video Sam Da Ovo Nije Uradilo Puno Ljudi i Admin Aldin Mi Je Predlozio Da Ovo Uradim Pa Da Krenem Na Situaciju. Prvi put kad sam krenuo da igram ovaj projekat stekao sam puno prijatelja unutar grand rp-a i...
gta5grand.com
Evo skrina de se vidi da je Aldin Verstapen pre 3 dana banovao 79965 kao twink a pre toga 2 nedelje je bio banovan kao main
Mislim da je ovo jedan veliki nesporazum i stvarno bih zeleo da 79965 se vrati na ban kao main jer tako jedino mogu da nastavim da igram projekat kao sto je bio 79965 main a twink 75439 da se banuje zauvek jer tom nalogu nemam pristup.Hvala na razumevanju