Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

KostaOnly

Player
Player
Ovako pre svega dobro vece postavana administracijo pisem ovo zbog nesporazuma koji se desio veceras.Ovako ja sam napisao unban appeal u vezi mog bana za Generalno Pravilo 1.4 i administrator Abraham mi je odgovorio da moj acc 79965 je banovan kao twink i da twink ne moze da se unbanuje sto mi nije jasno jer 79965 mi je main acc na kojem jedino igram i koj jedino imam 79965 je vec bio banovan kao main nakon sto sam sebe self reportovao i to je bilo sve okej i odjednom vidim kako je banovan kao twink od strane Administratora Aldina Verstapena
Evo ga Link zalbe de je 79965 banovan kao main a 75439 kao twink: Evo I skrina de Aldin Verstapen kaze da sam banovan od strane senior ne njega jasno se vidi da je od njega

Evo skrina de se vidi da je Aldin Verstapen pre 3 dana banovao 79965 kao twink a pre toga 2 nedelje je bio banovan kao main
Mislim da je ovo jedan veliki nesporazum i stvarno bih zeleo da 79965 se vrati na ban kao main jer tako jedino mogu da nastavim da igram projekat kao sto je bio 79965 main a twink 75439 da se banuje zauvek jer tom nalogu nemam pristup.Hvala na razumevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom