Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11307
Players nickname
Julien Laprince
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 17, 2025
Time of violation
22:00
Proofs
https://youtu.be/b43SjFVGb_4

szksomm

Player
Player
Izvolte kuratori, uzivajte. Posluzite se pravilima G.P. 6.4 , PD 1.8 , MG , P.Z.Z. 1.1 (kidnapovanje u zz). Da objasnim malo neke stvari, kada mi je hans rekao da mi oduzima advokatsku licencu zbog stvari koje sam uradio na alt akauntu (u sledecoj zalbi) to je bukvalno kidnapovanje jer ovde nemam veze sta sam radio i to nije razlog pogotovo da mi uzme advokatsku. Oni me na radio nijednom nisu zvali da mi skinu licencu nego samo da dodjem 10-1, za to ide suspend ili kz 4.8. Kidnapuje me covek u stanici znaci nije mi ni rekao da me hapsi nit ista ni prava ni razlog hapsenja.

Marijaae

Player
Player
decko bre ti si naprzen places mi tu sto smo ti uzeli advokatsku i sto sam te okacio za cl nemoj svirati kurcu molim te, sam sebe kacis sa ovom zalbom

Andrej Kovac

Leader
Leader
Na kraju videa se jasno vidi zadnjih par minuta da je gosn ALT-tabao te da se svi slojevi NE SNIMAJU jasno vidjeno. Vjerovatno ce se pokusati izvuci putem toga da mu je igrica Crashala ali vidjeli bi znak RAGE Mulitplayer gdje se jasno vidi da se dogodio crash.

szksomm

Player
Player
Na kraju videa se jasno vidi zadnjih par minuta da je gosn ALT-tabao te da se svi slojevi NE SNIMAJU jasno vidjeno. Vjerovatno ce se pokusati izvuci putem toga da mu je igrica Crashala ali vidjeli bi znak RAGE Mulitplayer gdje se jasno vidi da se dogodio crash.
Sta pričaš??? Sve se snima svaki prozor se vidi. Nema laži nema prevare!

Slavisa Todorovic

🇷🇸♥️🇷🇸
Leader
Ovde je samo GOV okačen, PD nije ništa prekršio a jedino šta može biti je da kolega Boca dobije kaznu na sebe.

szksomm

Player
Player
3 policajaca je saradjivalo i gledalo kako me samo vezuje u sred stanice nit mi je mirandu citao nit mi je rekao razlog hapsenja znaci kidnapovao me covek.

Slavisa Todorovic

🇷🇸♥️🇷🇸
Leader
3 policajaca je saradjivalo i gledalo kako me samo vezuje u sred stanice nit mi je mirandu citao nit mi je rekao razlog hapsenja znaci kidnapovao me covek.
I ja bih gledao jer ne mogu ništa da uradim pored GOV-A koja je na čelu svih organizacija a to što ti pojedinac nije očitao prava to samo on može dobiti. Lp

Vujke Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 11307ce biti kaznjen za MG
(mesanje IC i OOC chat. u ovom slucaju trazili ste od curatora da vam da otkaz sto je IC stvar koja se resava IC putem)
ID 77068 ce biti kaznjen za MG
(Mesanje IC i OOC chat. Pricali ste IC kroz OOC radio chat, tacnije trazili ste da kolega vrati advokatsku licencu preko OOC radia.)

Na osnovi svega na snimku se ne vidi krsenje pravila ni jedne navedene ORG, zato sto ni u jednom trenutku nije bilo 3 clana koja krse pravilo. Sto se advokatske tice kada vam Guverner izda licencu on ima svako pravo da vam je oduzme pogotovo ako primeti da ste je koristili iz korumpiranih razloga. Nacin na koji vam se moze oduzeti licenca je najcesce putem undercovera. Sto se tice hapsenja ako su kolege imale POV gde ste vi krsili zakonik imaju pravo da vas hapse.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom