1. Vaše ime u RL: Miroslav
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6h radnim danima, vikendom 5-8h
5. Vaš Diskord:mikiy661
6. Vaše Ingame ime: Miki Buksna
7. Vaš ID: (41308)
1. Lider za FIB
Zasto zelis biti lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjene)
1.Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram da bi uljepsao roleplay u samom FIB-u kakav do sada nije bio
Pravio bih evente za igrace ne bih pravio evente one koje je FIB pravio kako bi skidao warn.
Radio bih obuku gradjana da dodju da vide kako izgleda FIB stanica FIB vozila i sta FIB zapravo radi pokazo bih uniformu odrzali bi obuku u streljani da gradjani vide da uopste nije lako biti FIB policajac naravno pomogao bi im da shvate sta je zapravo posao FIB policajca.
Pravili bi razne akcije poput fejk talackih fejk pljacki prodavnica kako bi pokazali gradjanima sta se tu i kako radi.
2.Zelio bih da pokazem gradjanima Los Antosa da FIB nije obicna organizacija nego nesto vise zelio bih da dokazem da sam spreman da dam sve od sebe za moje zaposlene i za gradjane da napravim High Command team kakav nikad do sada nije bio i da napravimo FIB kakv treba da bude.
3.Od prvog dana kada bih uzeo poziciju lidera stao bih pred grad Los Santosa sa mojim teamom High Command i zakleli bi se gradjanima da cemo odrzavati grad mirnim i da cemo samnjiti stopu kriminala.
Zelio bih biti lider ove organizacije da bih pokazao narodu sta FIB sve moze i da je FIB organizacija koja ne staje sa radom FIB uvek radi i da ce biti sigurni dok sam ja na poziciji lidera i da nece imati potrebe za strahom na svakom cosku grada.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Ja i moji zamenici bi vodili redovna ispitivanja za nove članove pazili bih da svi prodju sa maksimalno 3 greske kako bih bili spremni za fib i znali da rade po rp
2.Moj high command bi vodio racuna o radu fib agenata i pazio da ne krse pravila ako budu krsili pravila bit ce kaznjeni kako bi se poboljšao rp
3.Uvek Bi morala da se postuje Hijerarhija fiba i svako bi morao da slusa svog nadredjenog bez izuzetaka
4.Ja kao sami lider ne bih krsio pravila i radio bih sve po rp pravilima.
5.Ne Bih dopustio nikakav vid svadja i konflikta u organizaciji i potrudio bi se da bude sto bolje i ugodnije za sve.
6.Svaki clan bi morao da prodje detaljnu obuku koja bi se sadrzala od Pregovora,Snimanja dokaza i slicno.
7.Cesto bi bile Organizovane simulacije kao sto su pljacka 24/7,talacke i slicno kako bi poboljsali profesionalnost svih fib agenata.
Rankovi:
30.FIB Director
29. FIB Deputy Director
28.Assistant Director
27.Chief Of Staff
=== Commanders ===
26.00 Agent
25.Head Of Department
24.Deputy Head Of Department
23.Fib Head Of Instructors
22.Fib Secret
21.Fib Elite Unit
=== Special Units ===
20.Mossad Senior Agent
19.UTO Senior Agent
18.Dea Senior Agent
17.MOSSAD Junior Agent
16.Uto Junior Agent
15.Dea Junior Agent
=== Undercover ===
14. Air Support
13.Mossad Agent
12.Uto Agent
11.Dea Agent
=== Beginners ===
10.Field Agent II
9.Field Agent II
8.Field Agent I
7.Senior Agent
6.Agent
5.Junior Agent
3.Agent on Training
2.Suspended 24h
1.Suspended 48h
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom

2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6h radnim danima, vikendom 5-8h
5. Vaš Diskord:mikiy661
6. Vaše Ingame ime: Miki Buksna
7. Vaš ID: (41308)
1. Lider za FIB
Zasto zelis biti lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjene)
1.Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram da bi uljepsao roleplay u samom FIB-u kakav do sada nije bio
Pravio bih evente za igrace ne bih pravio evente one koje je FIB pravio kako bi skidao warn.
Radio bih obuku gradjana da dodju da vide kako izgleda FIB stanica FIB vozila i sta FIB zapravo radi pokazo bih uniformu odrzali bi obuku u streljani da gradjani vide da uopste nije lako biti FIB policajac naravno pomogao bi im da shvate sta je zapravo posao FIB policajca.
Pravili bi razne akcije poput fejk talackih fejk pljacki prodavnica kako bi pokazali gradjanima sta se tu i kako radi.
2.Zelio bih da pokazem gradjanima Los Antosa da FIB nije obicna organizacija nego nesto vise zelio bih da dokazem da sam spreman da dam sve od sebe za moje zaposlene i za gradjane da napravim High Command team kakav nikad do sada nije bio i da napravimo FIB kakv treba da bude.
3.Od prvog dana kada bih uzeo poziciju lidera stao bih pred grad Los Santosa sa mojim teamom High Command i zakleli bi se gradjanima da cemo odrzavati grad mirnim i da cemo samnjiti stopu kriminala.
Zelio bih biti lider ove organizacije da bih pokazao narodu sta FIB sve moze i da je FIB organizacija koja ne staje sa radom FIB uvek radi i da ce biti sigurni dok sam ja na poziciji lidera i da nece imati potrebe za strahom na svakom cosku grada.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Ja i moji zamenici bi vodili redovna ispitivanja za nove članove pazili bih da svi prodju sa maksimalno 3 greske kako bih bili spremni za fib i znali da rade po rp
2.Moj high command bi vodio racuna o radu fib agenata i pazio da ne krse pravila ako budu krsili pravila bit ce kaznjeni kako bi se poboljšao rp
3.Uvek Bi morala da se postuje Hijerarhija fiba i svako bi morao da slusa svog nadredjenog bez izuzetaka
4.Ja kao sami lider ne bih krsio pravila i radio bih sve po rp pravilima.
5.Ne Bih dopustio nikakav vid svadja i konflikta u organizaciji i potrudio bi se da bude sto bolje i ugodnije za sve.
6.Svaki clan bi morao da prodje detaljnu obuku koja bi se sadrzala od Pregovora,Snimanja dokaza i slicno.
7.Cesto bi bile Organizovane simulacije kao sto su pljacka 24/7,talacke i slicno kako bi poboljsali profesionalnost svih fib agenata.
Rankovi:
30.FIB Director
29. FIB Deputy Director
28.Assistant Director
27.Chief Of Staff
=== Commanders ===
26.00 Agent
25.Head Of Department
24.Deputy Head Of Department
23.Fib Head Of Instructors
22.Fib Secret
21.Fib Elite Unit
=== Special Units ===
20.Mossad Senior Agent
19.UTO Senior Agent
18.Dea Senior Agent
17.MOSSAD Junior Agent
16.Uto Junior Agent
15.Dea Junior Agent
=== Undercover ===
14. Air Support
13.Mossad Agent
12.Uto Agent
11.Dea Agent
=== Beginners ===
10.Field Agent II
9.Field Agent II
8.Field Agent I
7.Senior Agent
6.Agent
5.Junior Agent
3.Agent on Training
2.Suspended 24h
1.Suspended 48h
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom