Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Zgembo Flow

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zgembo.

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime:
Mirza
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-6h
5. Vaš Discord: miree0
6. Vaše ingame ime: Zgembo Flow
7. Vaš ID: 8927

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Par godina igram na projektu, upoznat sam sa svim pravilima.
-Bio sam lider crime organizacije, prosao sam sve situacije i znam kako se snaci.
- Hocu da ova organizacija bude najaktivnija i relativno jaka organizacija koja osvaja evente.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Za pocetak neki limit sto se tice OOC godina bio bi 14 jer nemam bas lijepo iskustvo sa djecom u roleplayu jer oni to gledaju malo drugacije i njima je zabavnije krsiti pravila nego postovati ih,naravno ne govorim za sve ima stvarno njih dobrih zato bi na ispitivanju za ulazak u organizaciju pazili da dobro poznaju pravila i prvih par dana bi high commande pojacano obracali paznju na njih da vide da li se sa njima moze roleplayati bez brige da nece krsiti pravila i slicno.

-Isto bi gledalo da imaju 12+ godina u gradu,odnosno levela jer mislim da je to dovoljan period da se dovoljno upoznaju sa serverom i tim kako sve funkcionise.
-U organizaciji kako sam i naveo bi vladala disciplina i postovali bi se svi rankovi u organizaciji, ne bi dopustio nikakav konflikt niti sta slicno. Postovanje bi bilo na tom nivou da bi ja kao Lider organizacije pazio kako pricam sa nekim koji je tek usao kod nas.
-Grafiti team bi podigao na sledeci nivo,ne bi dopustao da profiti od grafita budu ispod 7000 dolara,U planu nam je da na svakom zidu vide zuti grafiti.
-Vec imam spreman turf team koji znaju svako pravilo u sektoru pravila za zauzimanje.I koji znaju zakazati turf bez nabijenja verbala i slicno.
- Samo zamjenici i Lider bi mogao ubaciti u organizaciju kako bi bili 100% osigurani koga ubacujemo i da nam ta osoba bude maksimalno odana.
-Davao bi bonuse od zavistnost uspjeha koji smo postigli na odredjenoj akciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom