Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Beverly Albartta

Player
Player
Ime: Beverly Alberta
Starost: 18
Rasa: Crna
Nacionalnost: Arap
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muški
Težina: 86
Visina: 195
Boja očiju: smedja
Boja kose: crna
Tetovaže: tetovaze na sakama,rukama.
Prednosti: snalazljiv,precizan,jak,moća
Slabosti: zivcan,tvrdoglav,eksplozivan,nestrpljiv

Zivotna prica:

Rođen sam 2007. godine, duboko u senkama južnog Los Santosa tamo gde su sirene glasnije od snova, a metak ima više šanse da te probudi nego alarm. Moj kraj ne nudi mnogo betonske zgrade, ispucali asfalt i ljudi koji više veruju pištolju nego zakonu.

Majka me je podizala sama. Otac? Ne znam ni kako izgleda. Otišao je kad sam imao dve godine. Kažu upao u bande, izgubio se u krvi i drogama. Neki šapuću da je mrtav. Neki da je negde u zatvoru. Ja sam prestao da ga tražim u osmom razredu.

Od malih nogu sam znao šta znači glad. Ne samo za hranom već za poštovanjem, za sigurnošću, za begom. U školi sam bio tih. Učiteljima nisam verovao, ali sam brzo naučio da ćutim, gledam i upijam. Naučio sam kako da čitam ljude da znam kad će izbiti frka, kad neko laže, kad je vreme da pobegneš.

Sa 13 sam prvi put stajao na uglu sa ekipom. Ne zato što sam hteo, nego zato što nisam imao izbora. Da bih doneo nešto kući, prodavao sam cigarete, pa sitnu travu. Nikad nisam želeo da završim kao oni stariji iz kraja oni što su se hvalili pištoljima, a posle plakali kad policija uleti u haustor. Ali znao sam da bez toga ne mogu ni do kraja meseca.

Ipak, nisam glup. Uvek sam pazio da ne upadnem duboko. Bio sam onaj tihi lik iz pozadine onaj što pamti, planira i ćuti dok drugi galame. U meni nije bilo buke, ali je bilo besa. Taj bes me terao da treniram, da učim stvari sa strane, da ne budem samo još jedno ime na zidu.

Sada imam 18. Niko mi više ne može reći da sam klinac. Imam ožiljke koje nosim, prijatelje koje sam sahranio, i lekcije koje sam naučio na teži način. Znam da svet nije pošten ali isto tako znam da neću zauvek biti ovde. Neću zauvek trčati ulicama s kesicom u džepu i strahom u grudima.

Hoću više. Ne da budem šef bande, već neko ko će graditi nešto svoje. Da imam poštovanje ne zbog pištolja, već zbog reči, dela, karaktera. Da moja majka više nikad ne plače zbog računa. Da se moje ime čuje van geta, ali ne zbog zločina već zbog onoga što sam postao.

RP ishodi:

1. Beverly se ne plasi ici 2v1 u oruzanim bitkama jer odlicno poznaje sposobnosti i mogucnost oruzja.
2.Beverly moze vezivati osumnjicene, pretrazivati lica i objekte, pruzati prvu pomoć, ubacivati lica u vozilo, kao i izvoditi pljačke sa revolverom u ruci jer je sposoban sve raditi jednom rukom.
3.Beverly smije voziti sportski i klasicne auto po offroad putu ispod 60kmh jer ima izuzetne sposobnosti za voznju.

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom