Ime: Leo Swayze
Pol: Muski
Godine: 20
Datum rodjenja:
Drzavljanstvo: Americko
Poreklo: Srpsko
Mjesto rodjenja: Pozarevac
Mjesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Noksi Swayze
Majka: Laura Swayze
Visina i tezina: 178cm / 85kg
Vrsta tela: Srednje visine, mišićav
Boja ociju: crno
Boja kose: crvena
Tetovaze: tetovaze po stomaku
----------------------------------------------------------------------------------------------
Licnosti: Strpljiv, inteligentan, obazriv, lukav i snalazljiv.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hobi: streljaštvo , teretana, stoni tenis, pecanje i obradjivanje zemljista.
------------------------------------------------------- Leo je rodjen u jednom malom selu ziveli su srecno tata mama i brat tata je uspeo da se zaposli u patrolnu policiju kad sam napunio 12 godina tata me poveo sa njim naucio me kako da pretazujem za puskom i kako da dizem sa puskom kad je jurio kriminalce iso je pa sumio sa dzipom o tad sam i ja naucio da se vozim za dzipom po sumi tata ga je naucio kako da koristi Heavy sniper dan danas zna da rukuje sa njim
Sposobnosti koje Leo poseduje
Pol: Muski
Godine: 20
Datum rodjenja:
Drzavljanstvo: Americko
Poreklo: Srpsko
Mjesto rodjenja: Pozarevac
Mjesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Noksi Swayze
Majka: Laura Swayze
Visina i tezina: 178cm / 85kg
Vrsta tela: Srednje visine, mišićav
Boja ociju: crno
Boja kose: crvena
Tetovaze: tetovaze po stomaku
Licnosti: Strpljiv, inteligentan, obazriv, lukav i snalazljiv.
Hobi: streljaštvo , teretana, stoni tenis, pecanje i obradjivanje zemljista.
------------------------------------------------------- Leo je rodjen u jednom malom selu ziveli su srecno tata mama i brat tata je uspeo da se zaposli u patrolnu policiju kad sam napunio 12 godina tata me poveo sa njim naucio me kako da pretazujem za puskom i kako da dizem sa puskom kad je jurio kriminalce iso je pa sumio sa dzipom o tad sam i ja naucio da se vozim za dzipom po sumi tata ga je naucio kako da koristi Heavy sniper dan danas zna da rukuje sa njim
Sposobnosti koje Leo poseduje
- Leo moze da dize i da vezuje za tejzerom,pistoljom,revolverom i moze da pretazuje sa pistoljem,tejzerom,revolverom zato sto mu je tata radio u patrolnoj policiji
- Leo ume da rukuje sa Heavy snajperom zato sto mu je tata radio u patrolnoj policiji