Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22378
Players nickname
Jovan Cvijic
Administrators nickname
Andjelko Elkhabib
Date
Jun 4, 2022
Time
19:15
Proofs
https://imgur.com/a/hjSP0Sc

Mihajlo Peskir

Player
Player
Banovan sam na sedam dana zato sto lik meni vredja majku u chatu je napisao citiram Pozdravi znas vec koga. I ja mu tu kazem da se decko gubi ovo ono i tu mu kazem onako tvoju mrtvu majku? Zato sto je insistirao da je to moja majka. Ja nakon sto sam rekao tvoju mrtvu majku on je meni rekao bas tako govoreci da je mislio na moju majku samim tim on je meni prvi vredjao majku. Ne snimam POV ali svakako bih trebao da udjem u neki call sa adminom i sa offenderom da saslusamo obe strane i da se odatle dogovorimo. Dobio sam ban na sedam dana. To mi nije problem. Problem mi je to sto on kakav je veliki covek od cak 24 godine vredja mladjima majke i onda kao neka mala beba ide i tuzi adminima i maze im oci njegovom pricom. Napisao sam esej napisao bih i jos ali jednostavno mislim da nema smisla da ja sada palamudim bez potrebe. Hvala puno i nadam se da cemo se cuti u sto manjem vremenu. Srdacan pozdrav

Select for moderation

Jonathan Thomas

Curator of the administration
Curator of the administration
Rejected
Make complaint in the correct server

Status
Not open for further replies.
Top Bottom