Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9165
Players nickname
Pacconi Purger
Administrators nickname
Todor Verstapen
Date
Oct 20, 2025
Time
23:17
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1163397/
Administrator je prihvatio žalbu koja nije okačena na predviđeni izvor(Youtube/Steamble) i na žalbi je napisao da ću biti kažnjen za GP 6.15 i VDM a uvijek se gleda samo veća kazna.

Plus to admin nije kaznio lice koje preko aplikacije Discord govori "pazi murija pazi pazi" u smislu te je dotična osoba koja me reportala vidno prekršila mg + se vidi da sam imao uplaljen voice iznad glave međutim kod njega se ništa ne čuje vjerojatno zbog Discorda.

Plus to doticni admin u snimku nije vidio jasno na mapi da se vidi blip zuti od familije sto znaci da je bio metagaming izmedu dva clana fema, neka admin pregleda malo da li mi se vidi voice iznad glave ali se iz nekog razloga samo kod ove osobe ne cujem. (Zasto bi stajao pored njega sa upaljenim mikrofonom i ne pucao ga odma ako je 6.15 / Doslovno mi se vidi voice ikonica iznad karaktera iz vise momenata u videu)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna skinuta adminu skrenuta paznja da ovakve POV-ove ne prima vise od igraca na zalbama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom