Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
124250
Players nickname
Ozkan blackkk
Administrators nickname
Kevin_Balanciaga
Date
Oct 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/18QNA5g

dark wost

Player
Player
Oyun İçi Adı: [Ozkan Blackkk]
Sosyal Kulüp Kimliği: [124250]
Kara Liste Nedeni: Hata Kötüye Kullanım
Tarihi: Tam tarihi hatırlamıyorum

Açıklama:
Merhaba, Grand RP'de "hata istismarı" nedeniyle kara listeye alındım. Her şeyden önce, bu davranışın sunucu kurallarına tamamen aykırı olduğunu ve topluluğa zarar verdiğini anlıyorum. O anda, yaptığım şeyin bu kadar ciddi sonuçlara yol açacağını fark etmemiştim. Hatamı tamamen kabul ediyor ve yaptıklarımdan dolayı gerçekten üzgünüm.

İtiraz Nedeni:
Bu durum bana hatamın ciddiyetini gösterdi. Tüm sunucu kurallarına kesinlikle uymam gerektiğini öğrendim. Bu tür davranışların bir daha asla yaşanmamasını sağlayacağım. Tekrar oynama şansı verilirse, topluluk içinde saygılı ve örnek bir oyuncu olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Yönetim ekibinden içtenlikle özür diliyorum ve bir fırsat daha rica ediyorum.

Saygılarımla,
[ozkan black]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom