Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16070
Players nickname
Angelo Annechiarico
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/d7ZkU7W
Pozdrav Administracijo pisem povodom bana za 1.1 koji sam dobio po treci put za stvar koju sam uradio na pocetku mog igranja na serveru. U nastavku cu da vam navedem sve informacije koje znam a vi prosudite dalje. Napominjem da ukoliko postoji razlog zbog cega sam ponovo banovan a da to nije navedeno ovde da cu postovati vasu odluku ali cu pokusati da vam dokazem da nikada nisam imao bilo kakvu nameru o deljenu a kamoli prodaji mog naloga i da sam citavo vreme ja osoba koja je igrala na svom nalogu . Prvi put sam dobio ban za 1.1 u martu 2022.Godine iz razloga sto je neko igrao preko mog social cluba na kom je kreiran moj main na kom sam sad banovan. Ja stvarno ne znam kako je doslo do toga ni dan danas a onda nisam ni imao pojma da je to kaznjivo zbog cega je ispalo da sam lagao administraciju jer sam par nedelja pre bana usao na laptop mog druga kako bih kupio plantazu na aukciji iz razloga sto sam bio na poslu i radio drugu smenu i nisam imao mogucnost da udjem preko svog laptopa jer sam igrao na jako losem laptopu sa jako losom baterijom pa sam iz tog razloga rekao mom drugu da ponese svoj laptop neznajuci u ono vreme da sam trebao da obavestim administraciju o prijavljivanju mog naloga na drugom laptopu/pc-u i onda sam to naveo kao razlog mog bana gde sam posle saznao od Mazhora da je razlog mog bana da neko drugi igra preko mog social cluba Rejected - Unban request|Mujo Swayze .Ne sumnjam da je bila bilo kakva greska u pitanju vec je meni tad to pravilo u vezi social cluba bilo nedefinisano i postoji samo mogucnost da sam nekome dao taj social club pre nego sto sam uopste usao na vas projekat i iz neznanja igrao na njemu zato sto sam siguran da za vreme mog igranja na grandu nikad nikome nisam davao svoje podatke naloga na grandu, steamu ili social clubu i da je jedini put kad sam ja licno prijavio svoj nalog na neciji pc bilo onda na pocetku kad sam probao da kupim plantazu pa sam zbog toga to naveo kao razlog mog bana i tu zalbu mi je pregledao Mujo Rejected - Ban za Generalno Pravilo 1.1 i odbio i naveo samo da je moj nalog deljen zbog cega sam opet mislio da je razlog mog bana to sto sam se prijavio kod drugara na laptopu i istu tu zalbu prosledio Mazhoru koju mozete da vidite na prvom linku. Nakon toga sam odustao od pokusavanja za unban jer nisam znao sta da radim i kako da dokazem da nije postojala nikakva namera deljenja ili prodaje naloga vec sam samo prihvatio krivicu da sam igrao na social clubu koji je deljen. U medjuvremenu nakon mog bana se desio Amnesty week i moju zalbu ponovo pregledava Mazhor i ovog puta je odobrava Approved - General Rule 1.1 | Mujo Swayze nakon toga sam promenio sifre na svemu sto ima bilo kakvu povezanost sa mojim nalogom na grandu kako se tako nesto ne bi opet ponovilo i nastavio da igram bez ikakvih problema gde nakon nekoliko meseci tacnije izmedju juna i jula 2022. Godine za vreme kad sam bio lider EMS-a dobijam ponovo ban od Ivkezz Obame za 1.1. Zalba na forumu ne postoji zato sto je ubrzo shvatio da me je greskom banovao za istu stvar neznajuci da je ta greska vec opravdana i dobijam unban nakon nedelju dana a pre nego sto sam postao lider EMS-a sam se prijavio sa druge lokacije sa istog laptopa i to sam prijavio Abrahamu i nisam pravio prijavu sa druge adrese sve dok mi on nije odobrio i od onda nikad vise nisam pravio ni jednu prijavu na drugoj adresi. Nakon svega toga nastavljam da igram na vasem serveru i u januaru 2023. Uzimam novi kompjuter i to prijavljujem ponovo Abrahamu i on odobrava. Od tog dana nikada nisam napravio prijavu ni sa druge adrese ni sa drugog racunara niti sam menjao internet, social club itd. I igrao sam sve do Januara - Februara 2024. godine uz nekoliko pauza u medjuvremena gde 2024 godine prestajem da igram i pravim pauzu sve do sada i pre neki dan saznajem kada sam probao da udjem na server da sam ponovo banovan za isto pravilo jos u decembru 2024. Godine i zbog toga sam na pocetku zalbe napomenuo da ukoliko postoji nesto zbog cega sam kaznjen a da nisam naveo ovde da cu postovati vasu odluku i voleo bih da znam ako se stvarno desila bilo kakva prijava sa druge lokacije ili drugog pc-a, social cluba itd jer ako jeste ja ne znam za to i postovacu ako bude odbijeno ukoliko stvarno postoji neka prijava od momenta kad sam prestao da igram sve do mog poslednjeg bana a u hakovanje ne sumnjam jer sam se prijavio sa sifrom i email-om koji sam koristio jos pre prestanka igranja. Proverite sve sto sam naveo i ukoliko je potrebna bilo kakva dodatna informacija bice sprovedena. Hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru jer volim ovaj server i igrao sam na njemu od skoro samog pocetka servera i za citavo to vreme sam svega 2 puta bio u demorganu i 2 puta dobio mute. Ovo je moj prvi rp server ikad i na njemu sam naucio kako se rp-a i uvek sam se trudio da budem kvalitetan igrac i zbog toga mi je zao sto sam sad u ovoj situaciji zbog pravila koje sam preksrio na samom pocetku. Svako dobro i pozdrav za svu administraciju i igrace ovog servera!❀️

Social Club sa kog je kreiran moj main: AngeloGRP16070
Prvobitno ime social cluba sam zaboravio secam se samo da je bilo Kesten i pored toga 6,7 brojeva ako se dobro secam. Social club je isti samo je nick promenjen
Nick od steam-a sa kog je GTA kupljen i napravljen moj main: ThatSerbianGuy

Status
Not open for further replies.
Top Bottom