Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50521
Players nickname
Aco Allcapone
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jun 20, 2025
Time
18:30
Proofs
XXXX

Andrija Salamanca

Player
Player
Zdravo Mujo, ja sam pre 4 meseca dobio black list za PC-Check koji sam JA trazio kako bih dobio unban jer nisam imao pov na sferi.
I sad ja sam pisao vise puta jer znam da Hardwear ban i black lista da su previse da ako ja trazim taj pc-check.
Ja sam pisao i Abrahamu preko Discorda i on je rekao da nesto nisam uradio kako je on napisao na prijavi a kada bih pogledao svaki moj unblacklist appeal video bih da nista nije pisao.
Onda mi kaze da ne zasluzujem Unbl iz nepoznatog razloga i onda me blocka na disc i bl-a me na grand rp disc, bez ikakvog razloga.
Ja mislim da svako treba dobiti drugu sansu pa tako i ja kada bih pogledao istoriju mojih objava video bih sve, i to kako pokusavam da se vratim na projekat i kako mi je stalo do samog projekta.

I ako vise znam Abrahama nego tebe verujem da bih imao vise razumevanja od njega, ako moze barem popricaj sa njim oko teme jer ja zelim da se vratim da igram sa prijateljima.
Hvala na razumevanju.
Srdacan pozdrav Coa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom