Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81500
Players nickname
Zeljkof Mihajlovic
Suspect ID
40404
Date of violation
Oct 24, 2025
Time of violation
21:25
Proofs
https://youtu.be/0S4PqB27oW8

Zeljko M

Player
Player
Radio sam na poslu kao vozac kamiona, dok nisam presao u drugu traku pogledao sam da li ima vozilo iza mene u toj traci.
Nikoga nije bilo vozio sam dok se vozac ID 40404 nije zakucao u moj kamion i poceo da me udara iz nepoznatih razloga..
Kada sam zavrsio porudzbinu video da se vozilo koje me je udaralo nalazi na mestu moje porudzine resio sam da pitam osobu zasto to radi,
zasto me napada i udara bez razloga njegov odgovor je da mu je vozilo prebrzo i da ga ne moze kontrolisati..
sve je prilozeno u snimku i nadam se da cete nesto uraditi povodom ovoga.
Stvarno je necuveno da pozivam admina i da mi on prekida poziv, pozivam drugi put i niko da se pojavi..

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu iz sledećih razloga:

1. Naslov žalbe nije u odgovarajućem formatu. Format za ispravno popunjavanje žalbe pogledajte > OVDE
2. POV je sečen i uređivan. Na 1:02 ste u kamionu, na 1:03 ste već van kamiona i pričate sa ID 40404. Molim Vas da dostavite originalan POV bez bilo kakvih izmena.
3. Na POV-u se ne vidi ceo ekran konstantno, već samo deo ekrana s vremena na vreme. Potrebno je da se na njemu vide i datum i vreme i cela igra.

Rok za ispravljanje nedostataka je 12h, nakon čega će žalba biti odbijena, ukoliko se isti ne isprave u datom roku.

Zeljko M

Player
Player
zasto su klipovi seceni zato sto je sa instant play i nemam ga da snima 30min unazad jel bi to bilo totalno uzaludno.
hteli ne hteli dokaz je tu, postavicu ceo klip posto se ne vidi, napisao sam velikim slovima, ID datum i vreme, i ubacio klip 2 gde me je na pumpi kasnije napadao udarao i gurao, posto nije jedan nego vise video zapisa , pa se nadam da se sve lepo vidi,ali dobro resicemo sve samo gospodine Kizule budite tu pa da resimo sve.

Last edited:

Zeljko M

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu iz sledećih razloga:

1. Naslov žalbe nije u odgovarajućem formatu. Format za ispravno popunjavanje žalbe pogledajte > OVDE
2. POV je sečen i uređivan. Na 1:02 ste u kamionu, na 1:03 ste već van kamiona i pričate sa ID 40404. Molim Vas da dostavite originalan POV bez bilo kakvih izmena.
3. Na POV-u se ne vidi ceo ekran konstantno, već samo deo ekrana s vremena na vreme. Potrebno je da se na njemu vide i datum i vreme i cela igra.

Rok za ispravljanje nedostataka je 12h, nakon čega će žalba biti odbijena, ukoliko se isti ne isprave u datom roku.
Da li mogu dobiti odgovor posto su vec 10 osobe pregledale moj video zapis datum se vidi osoba se vidi oznacio sam sta je prvi sta drugi pov, gde lik vrši mobing na meni ili toxic behavior, zovem admina neće da dodje niko, sve sam vam dostavio I sve se lepo vidi kako je počelo i kako se nastavilo, očekujem odgovor u roku od tih narednih 4 do 5 sati dok mi ne istekne vreme žalbe, a nadam se da se to neće desiti!

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO

Nije dostavljen odgovarajući POV u datom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom