Ime:Teodor Uchiha
Pol: Musko
Starost: 15
Rasa: Belac
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Sandy Shores
Otac: Bermin Uchiha
Majka: Biljana Uchiha
Težina: 90kg
Visina: 189cm
Boja očiju: crna
Boja kose: crna
Tetovaže: desna ruka
Prednosti: Mudar , Strpljiv
Slabost: Smotan
Životna priča:
Prodao sam sve što sam imao, kupio kartu i sleteo u grad koji nikad ne spava. Ovde sam krenuo od nule – radio sam sve: od pranja auta do popravljanja motora u lokalnom servisu. Ali moj cilj nije samo da preživim — hoću da izgradim zivot iz snova i da budem poznat po najboljim kolima i familijama.
Ishodi:
1-Zbog stecenog iskustva u Vojsci i Policiji Teodor se može pucati u situacijama 1v2
2-Teodor može da razbije kamericu pomoću /me /do /try komand
3-Teodor može da pretražuje, diže, veže, vuče, ubacuje u auto, izbacuje iz auta, uzima stvari iz gepeka, skuplja stvari, jede, pije sa pištoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pištoljem) u ruci.
4-Teodor moze da koristi heavy oruzja kao sto su Heavy sniper, shotgun i LMG zbog iskustva u Vojsci i Policiji
5-Teodor može da pretražuje, vezuje osobe sa bilo koje strane zbog iskustva u Vojsci i Policiji.
6-Teodor može sa bilo kojim vozilom ii offroad pri brzini od 70km/h
Pol: Musko
Starost: 15
Rasa: Belac
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Sandy Shores
Otac: Bermin Uchiha
Majka: Biljana Uchiha
Težina: 90kg
Visina: 189cm
Boja očiju: crna
Boja kose: crna
Tetovaže: desna ruka
Prednosti: Mudar , Strpljiv
Slabost: Smotan
Životna priča:
Prodao sam sve što sam imao, kupio kartu i sleteo u grad koji nikad ne spava. Ovde sam krenuo od nule – radio sam sve: od pranja auta do popravljanja motora u lokalnom servisu. Ali moj cilj nije samo da preživim — hoću da izgradim zivot iz snova i da budem poznat po najboljim kolima i familijama.
Ishodi:
1-Zbog stecenog iskustva u Vojsci i Policiji Teodor se može pucati u situacijama 1v2
2-Teodor može da razbije kamericu pomoću /me /do /try komand
3-Teodor može da pretražuje, diže, veže, vuče, ubacuje u auto, izbacuje iz auta, uzima stvari iz gepeka, skuplja stvari, jede, pije sa pištoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pištoljem) u ruci.
4-Teodor moze da koristi heavy oruzja kao sto su Heavy sniper, shotgun i LMG zbog iskustva u Vojsci i Policiji
5-Teodor može da pretražuje, vezuje osobe sa bilo koje strane zbog iskustva u Vojsci i Policiji.
6-Teodor može sa bilo kojim vozilom ii offroad pri brzini od 70km/h
Last edited: