Pov
Veze igraca dok je svinja!
Krenuo sam ici puca me!
Krenuo sam ici puca me!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!u sred rp situacije medju dvije osobe sa puskama ti dotrcavas da krades bombone to inc i ja svaki dan u RL radimPov
Krenuo sam ici puca me!
RP SITUACIJAVolim kako covek u sred necije situacije RP dotrcavas do njih i krades bombone i dajes proklecstva bez straha sto su nepoznata lica i onda se pravis pametan i kacis za RP situaciji u kojoj i nisi
LpSelfreport lagani![]()
Selfreport lagani![]()
Kako vidim ja igraca koji je bio svinja vezo nisam a 5 sekundi sam ti odbrojaoPov
Krenuo sam ici puca me!
igrac koji je svinja vezao je jednog xaxa ima ceo pov admin ce resiti lp dosadni steKako vidim ja igraca koji je bio svinja vezo nisam a 5 sekundi sam ti odbrojao
5 sekundi sam ti brojao licee lpppigrac koji je svinja vezao je jednog xaxa ima ceo pov admin ce resiti lp dosadni ste
svakako vi ste se tu zajebavali tako da ono ja sam dosao vidit sta se desava i aj vise dosadan si bezi brei da znas taj sareni auto je auto od fiba nije privatno
onda ne kaci ako ne znas za sta kacis gp 6.15 je pucanje bez brojanjasvakako vi ste se tu zajebavali tako da ono ja sam dosao vidit sta se desava i aj vise dosadan si bezi bre
mozes njih al mene nemas za sta da kacis odbrojano ti jeEvo ko misli da je self report izvolite pov