LSPD ne koristi zakon koji je dozvoljen od strane Više sile (Mujo Mustafic) takozvani Kazneni Zakon Drzave San-Andreas (
), koji je napravljen od strane Bivseg Gradonačelnika Viktora Travara datuma (03/19/2022) i time odobren (
) Skracena verzija tog zakona za LSPD/FIB/SAHP sluzbenike je ovaj (
) koji je isto odobren od strane vise sile (Mujo Mustafic). Time da je za vrijeme Gradonacelnika Matke Magluta i Sake Sakica zakon promjenen (Ne zakonito) da bi udovoljio korupciju u gradu, i manje kazne (Da bi kriminalne organizacije provele sto manje minuta/mjeseci u zatvoru i dobili nista od novcanih kazni, s time su isto i maknuli neke kazne npr za Parkiranje da oni koji su korupirani i oni u gradu da ne bi dobivali kazne za to). Sto nije odobreno niti od ijedne organizacije niti od strane visih sila. Kao sto vidite u ovome primjeru (
) da nemaju niti pečat, niti odobrenje od visih sila. Htio bih da se ovo rijesi i ako se ovo ne rijesi pisat ce se Mazhoru na Engleskom. Volio bih da se ova korupcija u gradu rijesi. Ja sam kao Filip Degen bivsi Ministar Pravosudja za vrijeme Viktor-a Travara pisao zakonik 3 tjedna i time je taj zakonik odobren od strane Muje, sto je trenutacni Zakonik i time ga i sam poznajem vrlo dobro. S time da je Leader LSPD-a mene uvjeravao da oni imaju Zakonito(Pravno) steceni zakon, sto je jedna velika laz i ne zele da ga promjene. Zakon koji LSPD koristi nema nikakvi temelj, niti temljen zakonodavstva. Ja sam se zakleo prvog dana kao Ministar Pravosudja da cu uvesti Pravdu u ovome gradu i da cu se boriti protiv korupcije, da necu birati niciju stranu osim stranu pravde. Jedini sam u LSPD-u radio svoj posao, i pisao kazne ljudima koji su to zasluzili. Ja se zahvaljujem Administraciji sto ce procitati ovo. Hvala.
**Edit** Kao sto mozete vidjeti i na LSPD bubici (Hapsenje) da se oduvijek koristio ovaj zakonik koji sam ja pisao, a ne korupirani, lazirani zakonik koji oni trenutacno koriste
**Edit2** Kao sto vidite i na Zaplene na LSPD bubici da sam napisao oko $1,200,000 USD (vise od 50 kazni) u parking kaznama u 2 dana. Jedini koji radi svoj posao. S time da nitko to nije radio mjesecima i ljudi su se upustili u ovome gradu, jer nitko ih ne kaznjava, nitko im ne pise kazne, nitko im nista ne radi. A onda kada covjek pocne da radi, da radi svoj posao odmah je izbacen iz Organizacije i optuzuju ga da laze i da nije u pravu sto se tice zakona umjesto da vjeruju u tog covjega, da ga podupiru. Da ovaj grad ima policajce koji znaju da rade svoj posao, i da ih se nauci raditi svoj posao kako treba tada ne bi niti bilo ovakvog haosa u gradu kakav je sada.
**Edit** Kao sto mozete vidjeti i na LSPD bubici (Hapsenje) da se oduvijek koristio ovaj zakonik koji sam ja pisao, a ne korupirani, lazirani zakonik koji oni trenutacno koriste
**Edit2** Kao sto vidite i na Zaplene na LSPD bubici da sam napisao oko $1,200,000 USD (vise od 50 kazni) u parking kaznama u 2 dana. Jedini koji radi svoj posao. S time da nitko to nije radio mjesecima i ljudi su se upustili u ovome gradu, jer nitko ih ne kaznjava, nitko im ne pise kazne, nitko im nista ne radi. A onda kada covjek pocne da radi, da radi svoj posao odmah je izbacen iz Organizacije i optuzuju ga da laze i da nije u pravu sto se tice zakona umjesto da vjeruju u tog covjega, da ga podupiru. Da ovaj grad ima policajce koji znaju da rade svoj posao, i da ih se nauci raditi svoj posao kako treba tada ne bi niti bilo ovakvog haosa u gradu kakav je sada.
Last edited: