Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5955
Players nickname
Filip Tesla
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
4:00
Proofs
https://imgur.com/a/PJvikqa

R3XI3L

Blocked
Blocked
LSPD ne koristi zakon koji je dozvoljen od strane Više sile (Mujo Mustafic) takozvani Kazneni Zakon Drzave San-Andreas ( ), koji je napravljen od strane Bivseg Gradonačelnika Viktora Travara datuma (03/19/2022) i time odobren ( ) Skracena verzija tog zakona za LSPD/FIB/SAHP sluzbenike je ovaj ( ) koji je isto odobren od strane vise sile (Mujo Mustafic). Time da je za vrijeme Gradonacelnika Matke Magluta i Sake Sakica zakon promjenen (Ne zakonito) da bi udovoljio korupciju u gradu, i manje kazne (Da bi kriminalne organizacije provele sto manje minuta/mjeseci u zatvoru i dobili nista od novcanih kazni, s time su isto i maknuli neke kazne npr za Parkiranje da oni koji su korupirani i oni u gradu da ne bi dobivali kazne za to). Sto nije odobreno niti od ijedne organizacije niti od strane visih sila. Kao sto vidite u ovome primjeru ( ) da nemaju niti pečat, niti odobrenje od visih sila. Htio bih da se ovo rijesi i ako se ovo ne rijesi pisat ce se Mazhoru na Engleskom. Volio bih da se ova korupcija u gradu rijesi. Ja sam kao Filip Degen bivsi Ministar Pravosudja za vrijeme Viktor-a Travara pisao zakonik 3 tjedna i time je taj zakonik odobren od strane Muje, sto je trenutacni Zakonik i time ga i sam poznajem vrlo dobro. S time da je Leader LSPD-a mene uvjeravao da oni imaju Zakonito(Pravno) steceni zakon, sto je jedna velika laz i ne zele da ga promjene. Zakon koji LSPD koristi nema nikakvi temelj, niti temljen zakonodavstva. Ja sam se zakleo prvog dana kao Ministar Pravosudja da cu uvesti Pravdu u ovome gradu i da cu se boriti protiv korupcije, da necu birati niciju stranu osim stranu pravde. Jedini sam u LSPD-u radio svoj posao, i pisao kazne ljudima koji su to zasluzili. Ja se zahvaljujem Administraciji sto ce procitati ovo. Hvala.

**Edit** Kao sto mozete vidjeti i na LSPD bubici (Hapsenje) da se oduvijek koristio ovaj zakonik koji sam ja pisao, a ne korupirani, lazirani zakonik koji oni trenutacno koriste

**Edit2** Kao sto vidite i na Zaplene na LSPD bubici da sam napisao oko $1,200,000 USD (vise od 50 kazni) u parking kaznama u 2 dana. Jedini koji radi svoj posao. S time da nitko to nije radio mjesecima i ljudi su se upustili u ovome gradu, jer nitko ih ne kaznjava, nitko im ne pise kazne, nitko im nista ne radi. A onda kada covjek pocne da radi, da radi svoj posao odmah je izbacen iz Organizacije i optuzuju ga da laze i da nije u pravu sto se tice zakona umjesto da vjeruju u tog covjega, da ga podupiru. Da ovaj grad ima policajce koji znaju da rade svoj posao, i da ih se nauci raditi svoj posao kako treba tada ne bi niti bilo ovakvog haosa u gradu kakav je sada.

Last edited:

Rich Viktor

Player
Player
Trenutno vlada ne postoji znaci koristi se stari zakonik dok se nenapravi novi zakonik koristi se stari, takodje FIB svo vreme pise po starom zakoniku . A posto vidim da si jako pametan pa radis LTA kad te hapsim .

R3XI3L

Blocked
Blocked
To nije "stari" zakonik. To je izmisljeni sto vi koristite FIB/SAHP i LSPD. To je izmisljeni zakonik od strane Matke Magluta i Sake Sakica koji nema veze sa vezom, niti temelj. Nema Zdravog Razuma u tome zakonu.

William Shepard

Player
Player
Postovani bivsi kolega, taj zakon koristi i SAHP i FIB a i LSPD. Taj zakon je mnogo bolji i laksi od zakona koji nam vi govorite da koristimo. Mi nismo u obavezi trenutno da koristimo taj zakon. Koliko ja znam vecina drzavnih organizacija koristi zakonik kao i mi. Ja stvarno ne vidim u cemu je problem. Ovan zakojim novi sto nam vi govorite da trebamo da ga koristimo po meni nema veze sa vezom. Hvala.

R3XI3L

Blocked
Blocked
Evo vam primjer: ( ) Ovo je zakon koji je dopusten i odobren od svih organizacija cak i od vise sile. Evo i link original zakona koji je napravljen i odobren (Zakonodavstvo) Ako Matke Magluta/Sake Sakic imaju referencu odakle su oni napravili zakon i gdje im je opsirna verzija zakona neka se jave.

Ovo je zakon koji nije odobren od organizacija niti vise sile. ( ) Vidi se razlika sto su mjenjali novcane kazne, micali sve, samo da bi njima godilo. Cak su i mjesece smanjivali na neke kazne samo da bi njima bilo lakse.

Zato niste niti mogli da vodite organizaciju vise od tjedan dana jer ste nesposobni.

Mi kao prosla vlada za vrijeme Viktora Travara smo cekali na odobrenje zakona 2 tjedna, isli smo na sastanke sa svim organizacijama, pricali sa visim silama sto se moze i sto se ne moze, pisali sve od pocetka, sredivali sve. To je nesto sto vi nikada ne bi ste napravili niti ste sposobni niti imate odgovornosti da to napravite. Uopce ne cijenite tudi rad. Korupcija i Haos vladaju gradom.

Da sam ja Predsjednik, ili Lider neke organizacije te bi bio HC Roleplay, ali opet ne moze se raditi RP ako neki doticni ljudi kao sto su Matke i Regroup rade haos na ovome serveru i izigravaju svemoguceg boga.

Da se zna Matke da sam ja bio u NG-u 3-4 Mjeseca, Pisao Zakonik i Pravilnik u NG-u, Radio regrutaciju, uveo NG u red, pravio taktike, dok su Buzga, Viktor, Luka, Miljan radili na uniformama, pomagali reformama, plakate radili, snimali propagande, trenirali vojsku, to su iznimno vrijedni ljudi. Nakon toga smo uzeli i Vladu i ljudi su radili svoj posao i znali sto im je posao. ( ) Mi smo prvi koji su uveli disciplinu, postovanje i poslusnost u ovome gradu. Mi smo prvi koji su poceli da stoje u vrsti a da ne pricaju i da ne skacu okolo kao ludaci.

Uvijek smo bili pozitivni ljudi i nismo nikada bili toksicni prema ikome. Uvijek smo postivali ljude koji su nas postivali. Svatko tko je imao zdrav razum bi to vidio. Zato se i stranka zove Stranka za ocuvanje zdravoga razuma.

Za ljude kao sto ste vi treba jedna psihijatrija, jer unistavate bit ovoga servera. Izmisljate tu neka svoja pravila i zakone, a imate vise od 35+ demorgana pojedinacno.

Za nase vrijeme organizacija mi smo uvijek dovrsavali svoje mandate, uvijek smo bili u suradnji sa svim organizacijama, uveli smo mir u ovaj grad, al vi ste ga dovrsili i unistili.

Vi ste jedni obicni trolleri.

To sto vi nemate postovanja, kulture niti discipline. To nije do nas. To je do kucnog odgoja

Cak I Kayn Darkin sto je iznimno vrijedan covjek, covjek koji radi svoj posao i covjek koji poznaje svoj posao, ali kratkog fitilja je ima moje postovanje.

Taktika s kojom su drzavne organizacije PRVI PUT dobile i pobjedile na Banci sam ja organizirao i predvodio, danima prije Banke smo radili treninge, i pripremali svu vojsku na taktiku ( )

Cak smo napravili i mini film (propagandu) za vojsku (
)

Last edited:

R3XI3L

Blocked
Blocked
Kodeks koji sam napisao: ( ) a ti si Matke Magluta bio izbacen od strane Generala Pancho Vanilla zbog krsenja pravila 6 za negativnost i toksicnost na duznosti.

Cinove smo radili ( )

Dokumenti koje sam imao, da bih napisao zakonik, i dokumenti koje sam koristio. Vodio, evidentirao i dokumentirao ( ) To je preko 200 stranica zakona koje sam vise puta procitao.

Uniforme koje se dan danas koriste u vojsci samo na drugu semu su napravljeni od strane nas. ( )

Tako da Matke, ne pricaj gluposti. Imam preko 1,000 dokumenata u 6 mjeseci moga rada. Svaki svoj posao sam zabiljezio, i evidentirao.

Zapisivao sam svakog svog klijenta kao advokat, jer tako stoji u zakonu, davao sam svakom svome klijentu svoj UGOVOR o Advokatu. Hoces da ga vidis evo. ( ) da ne bude da budem korupiran kao sto ste vi bili. Ovo vise nije igra, ovo je postao samo okrsaj na FORUM

Nema vise RP-a na ovome serveru, jer sve ide na FORUM. Unistavate ovaj server, ne samo vi, nego i drugi pojedinci.

Ja bih se pridruzio Adminima, da mogu, da se moze poboljsati server. Prvih bih usao u Admine. Ne bih djelio demorgane za pojedince nego blacklistu i banove na 7-14-31 dan. I radio bih na tome da postanem Developer ovoga servera jer imam dugogodisnje iskustvo u programiranju i poznati sam Game Developer. Poboljsao bih RP na ovome server-u, promjenio pravila i pustio vise da organizacije rijesavaju probleme nego da se za svaku sitnicu zove Admin. I ljudi su na ovome serveru vec shvatili da ako nesto naprave npr VDM/RDM da dobiju samo 30-40 minuta u demorgan sa PRIME-om i to im pada olako, e da dobivaju banove ljudi ne bi to radili i shvacali bi ovaj server ozbiljnije.

Admini danas ne rade nista, ne poduzimaju nista, ne znaju nista. Zar nam trebaju takvi admini? Zar sada svatko moze da postane admin uz neku vezu, ili malo da prica s nekime? Zar nam trebaju admini bez iskustva?

Last edited:

Lukas Anderson

Player
Player
Kao prvo, ja sam proveo dosta vremena pri primeni novog zakonika. Ne mogu ljudi da koriste zakonik koji je napisan tek tako. Jedini zakonik koji je validan jeste sa grand-ove bubice. Ja bih licno kaznio svakog ko ne primenjuje zakonik za koji su ljudi proveli vreme pisajuci ga.

Mi smo cekali 15 dana da se usvoji novi zakonik. Pritom sa Chivasom proveli preko 2h dok je on to procitao pa prosledio dalje ljudima.
Mislim da je nepravedno da se koristi stari zakonik.

Last edited:

R3XI3L

Blocked
Blocked
Matke se vrijeda i prijeti i dokazuje da je napravio ono danas iz ovoga threada (Pending review - RDM, VDM, CB... | ID:0000)

( )
( ) Prijeti mi da ce da me DM-a svaki dan ispred kuce koju nemam. I to na GrandRP Caskanje.
( ) Prijeti mi da bi me trebalo staviti u auswitch. Ja se prezivam Šipoš i to je Madarsko Zidovsko Prezime, ja sam Zidov. I on to zna jer smo bili zajedno u NG-u. Mozete vidjeti moja prosla imena na ovome racunu i vidit cete da sam se zvao prvobitno Filip Sipos.

Last edited:

MaliMata

Player
Player
Matke se vrijeda i prijeti i dokazuje da je napravio ono danas iz ovoga threada (Pending review - RDM, VDM, CB... | ID:0000)

( )
( ) Prijeti mi da ce da me DM-a svaki dan ispred kuce koju nemam. I to na GrandRP Caskanje.
( ) Prijeti mi da bi me trebalo staviti u auswitch. Ja se prezivam Šipoš i to je Madarsko Zidovsko Prezime, ja sam Zidov. I on to zna jer smo bili zajedno u NG-u. Mozete vidjeti moja prosla imena na ovome racunu i vidit cete da sam se zvao prvobitno Filip Sipos.
Jeste toliko prenapaceni

Drac0n

Player
Player
Samo ne znam ko je pitao i koga interesuje sta si ti radio dzabe pišeš kad ce se odbiti ovo
Ovo nije mala stvar sto se tice zakonika, jer od tog zakonika zavisi kaznjavanje svih na serveru. Takodje, u taj zakonik je uloženo mnogo vremena i truda, tako da ne moze preko noci da se promeni, a pogotovo bez odobrenja.

Treba administracija da se ukljuci i da svoj odgovor. I to visi admini.

Mare Gold

Player
Player
I meni je bolji novi zakonik, ali ko sam ja tu da im govorim šta da rade i meni se ne sviđa ovaj kao i tebi jer sam se već navikao na novi, ali ti si u bukvalnom smislu vređao Yuri-ja(načelnika) zbog toga i napravio se ogroman problem za nešto što u opšte nije bitno. I te sam te posle uhvatio da si u gradu blizu banke gde je GZ radio RDM i čak si uperivao pušku u bolničara i još u mog druga i mene dok si bio sam. Molim te pamet u glavu i gledaj svoja posla, a nemoj da se zajebavaš oko obične igrice, hvala.

Lacman Kurtzman

Player
Player
Postovanje,

Ovo je zakonik koji trenutno koristi: SAHP, LSPD i FIB.

⦁ DRZAVNI ZAKONIK:

⦁ 2.1.1 Posjedovanje opojnih droga Kada osoba posjeduje kolicinu manju od 10gr 15 mjeseci

⦁ 2.1.2 Posjedovanje opojnih droga Kada osoba posjeduje kolicinu vecu od 10gr 30 mjeseci

⦁ 2.1.3 Distribucija opojnih droga Stavljanje u prodaju opojnih droga 45 mjeseci

⦁ 2.1.4 Upotreba opojnih droga Konzumiranje opojnih droga 15 mjeseci

⦁ 2.2.1 Ubistvo počinjeno iz nehata Ubistvo iz nehata 45 mjeseci

⦁ 2.2.2 Ubistvo ili pokušaj ubistva Ubistvo ili pokusaj ubistva 60 mjeseci ili vise

⦁ 2.3. Prijetnja napadom Ukoliko ste sigurni da osoba stvarno zeli izvrsiti ozljedu ili ubistvo nad drugim licem 30 mjeseci i 5000$

⦁ 2.4 Dovođenje u opasnost i nepružanje pomoći Namjerno napustanje osobe koja je u zivotno ugrozenom stanju 15 mjeseci i 10000$

⦁ 2.5.1 Nezakonito pritvaranje osobe koja je civil 45 mjeseci

⦁ 2.5.2 Nezakonit pritvor osobe koja je državni službenik 75 mjeseci

⦁ 2.6. Uzimanje talaca - uzimanje ili držanje osobe Uzimanje taoca u bilo kakve svrhe 75 mjeseci

⦁ 2.7 Silovanje Seksualni odnos uz fizicko nasilje 60 mjeseci

⦁ 2.8. Falsifikovanje dokumenata Ilegalna proizvodnja, skladištenje ili upotreba nezakonito pripremljenih dokumenata 45 mjeseci i 20000$

⦁ 2.9 Krađa Nasilno uzimanje tudje imovine 60 mjeseci, 20000$ i nadoknada ostecenoj strani

⦁ 2.10 Pljačka Otvorena kradja tudje imovine 75 mjeseci , 50000$ i nadoknada ostecenoj strani
⦁ 2.11 Pljačka Otvorena kradja tudje imovine uz koristenje nasilnicnih metoda opasnih po zivot 45 mjeseci i nadoknada ostecenoj strani

⦁ 2.12 Iznuda Zahtjev za prenos tudje imovine, bilo koji vid iznude tudje imovine uz nasilnicke metode 45 mjeseci i nadoknada ostecenoj strani

⦁ 2.13 Prevara Uzimanje tudje imovine prevarom ili zloupotrebom 30 mjeseci, 10000$ i nadoknada ostecenoj strani

⦁ 2.14 Stvaranje kriminalne zajednice Stvaranje kriminalne zajednice u svrhu počinjenja teškog ili izuzetno teškog zločina,vodjenje i boravak u istoj 60 mjeseci i vise

⦁ 2.15 Banditizam Stvaranje stabilne oružane grupe radi napada na građane ili organizacije, takodjer i ucesce u istoj 45 mjeseci za ucesnike, 75 mjeseci za organizatora

⦁ 2.16 Nanošenje tjelesnih povreda srednje težine Namjerno nanosenje tjelesnih povreda koje nisu opasne po zivot 15 mjeseci

⦁ 2.17.1 Posjedovanje / nošenje vatrenog oružja Nosenje oruzja bez dozvole 15 mjeseci i 4000$

⦁ 2.17.2 Posedovanje zabranjenog oružja Posjedovanje zabranjenog oruzja ili municije 45 mjeseci i 25000$

⦁ 2.17.3 Posedovanje zabranjenog oružja Posjedovanje zabranjenog oruzja ili municije u velikim kolicinama (3 jedinice i vise) 60 mjeseci ili vise i 30000$

⦁ 2.17.4 Prodaja zabranjenog oružja 75 mjeseci

⦁ 2.17.5 Čuvanje / nošenje tazera, pancira Nosenje navedenog sa policijskim obiljezljima (Izuzetak drzavna dozvola) 30 mjeseci i 15000$

⦁ 2.18.1 Otuđenje ličnog vozila 45 mjeseci i 25000$

⦁ 2.18.2 Otudjenje sluzbenog vozila 75 mjeseci

⦁ 2.19 Svodništvo Ukljucivanje osoba u prostituciju i vodjenje istih 60 mjeseci

⦁ 2.20 Bavljenje prostitucijom Pruzanje seksualnih usluga u cilju materijalne dobiti 45 mjeseci i 20000$
⦁ 2.21 Huliganizam Krsenje javnog reda i mira 60 mjeseci i 40.000$

⦁ 2.22 Podmićivanje službenog lica Pokusaj davanja mita sluzbenom licu 45 mjeseci

⦁ 2.23 Neplaćanje novčane kazne Neplacanje kazne 60 mjeseci

⦁ 2.24 Napuštanje mjesta zločina 45 mjeseci i 30.000$

⦁ 2.25 Napuštanje mjesta hapšenja 45 mjeseci i 30.000$

⦁ 2.26. Nepotčinjenost Nepostivanje sluzbenog lica 60 mjeseci i 30.000$

⦁ 2.27 Povreda privatnosti Nezakonito prikupljanje, pohranjivanje, korištenje i širenje povjerljivih informacija 60 mjeseci i 20.000$

⦁ 2.28 Širenje bolesti Namjerno sirenje bolesti 30 mjeseci i 20.000$

⦁ 3.1 Teroristički čin Izvršenje eksplozije, paljevine ili drugih radnji koje zastrašuju stanovništvo i stvaraju mogućnost ljudske smrti 75 mjeseci

⦁ 3.2 Regrutiranje stanovništva za sudjelovanje u terorizmu 75 mjeseci i 35.000$

⦁ 3.3 Svjesno lažno prijavljivanje prijetnje po sigurnost građana 45 mjeseci i 30.000$

⦁ 3.4 Masovni neredi Organizacija ili sudjelovanje u masovnim nemirima 75 mjeseci

⦁ 3.5 Ometanje zakonitih aktivnosti predstavnika vlasti Ometanje u obavljanju njegovih službenih dužnosti ili u vezi s njihovim izvršavanjem 60 mjeseci ili vise i 40.000$

⦁ 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 mjeseci i 100.000$ kazna

⦁ 3.7 Pokušaj državnog udara i oduzimanje vlasti 75 mjeseci ili vise

⦁ 3.8 Provala Nezakonit ulazak u zaštićene objekte 60 mjeseci i 40.000$
⦁ 3.9 Dogovor Saradnja državnog službenika sa kriminalnim organizacijama i kriminalnim elementima u lične, sebične svrhe 60 mjeseci i 20.000$

⦁ 3.10 Podnošenje dokumenata Odbijanje davanja dokumenata službenom licu 30 mjeseci i 15.000$

⦁ 3.11.1 Prisila da se izvrši ili odbije transakcija nasilnim radnjama 45 mjeseci i vise i 15.000$

⦁ 3.11.2 Organizacija / učešće u kockanju, sa izuzetkom službeno registrovanih kockarnica (kazina) 45 mjeseci i vise i 20.000$

⦁ 3.11.3 Za prodaju oružja i advokatske dozvole od strane nevladinih službenika 60 mjeseci i 20.000$

⦁ 3.11.4 Za prodaju licence izdate od strane vlade, EMS-a i / ili NG-a u maloprodajnim objektima 60 mjeseci i 20.000$

⦁ 3.12 Otkrivanje državne tajne 60 mjeseci i vise i 20.000$

⦁ 3.13 Predstavljanje kao državni službenik Neovlašteno prisvajanje ovlaštenja službenika 45 mjeseci i vise i 20.000$

⦁ 4.1 Ignoriranje naredbe njegovog neposrednog nadređenog 45 mjeseci i otkaz sa posla

⦁ 4.2 Nepažnja u izvršavanju službenih dužnosti Koja sa sobom nosi brojne posljedice, direktno ili indirektno 45 mjeseci i otkaz sa posla

⦁ 4.3 Sabotaža Namjerno uništavanje ili oštećenje oružja, municije ili predmeta vojne opreme 75 mjeseci i otkaz sa posla

⦁ 4.4 Otkrivanje podataka o operativno -pretraživačkoj djelatnosti, 60 mjeseci i 25.000$

⦁ 4.5 Samovolja neovlašteno, suprotno proceduri utvrđenoj zakonom ili drugim regulatornim pravnim aktom, izvršenje bilo kakvih radnji od strane zaposlenika državne organizacije ili civila, čiju zakonitost osporava organizacija ili građanin, 45 mjeseci i 30/000$

⦁ 4.7. Primanje mita 45 mjeseci i 40.000$, oduzmanje prava na funkcije
⦁ 5.1 Ograničenje brzine Utvrđeno ograničenje brzine u državi je 120 km / h (Izuzetak: na autoputu - 180km / h) 20.000$

⦁ 5.2 Prekid suđenja Ometanje sudskog procesa s ciljem njegovog ometanja 45 mjeseci i zabrana rada u drzavnim organima

⦁ 5.3 Prijetnje stranama u sporu Uznemiravanje ili pokušaj ubistva članova sudskog vijeća, kao i svih učesnika u suđenju 45 mjeseci i 20.000$

⦁ 5.4 Falsifikovanje dokaza Falsifikovanje dokaza u neriješenom predmetu, kao i prikrivanje ili uništavanje dokaza od primarne važnosti koji su direktno povezani sa istragom 45 mjeseci i 35.000$

⦁ 5.5 Krivokletstvo Lažno svjedočenje građanina tokom suđenja ili istrage od strane agencija za provođenje zakona 45 mjeseci

⦁ 6.1.1 Ponovljena (3 ili više) kršenja pravila ponašanja i reda od strane zatvorenika Samica i bonus 10 mjeseci

⦁ 6.1.2 Ponovljena (3 ili više) nepoštivanja zakonskih uslova zatvorskog osoblja Samica i bonus 10 mjeseci 6.1.3 Seksualna djela koja su počinili zatvorenici Samica i bonus 10 mjeseci

⦁ 6.1.4 Provaljivanje u zatvorski sistem bezbednosti Samica i bonus 30 mjeseci

⦁ 6.1.5 Bijeg ili pokušaj bijega Samica i bonus 10 mjeseci

⦁ 6.1.6 Organizovanje masovnog bekstva (tri ili više zatvorenika) Samica i bonus 60 mjeseci

⦁ 6.1.7 Organizovanje masovnih nereda na teritoriji popravne ustanove Samica i bonus 10 mjeseci

⦁ 6.1.8 Učešće u neredima Samica i bonus 10 mjeseci

⦁ 6.2.1 Privatna predaja zabranjenih stvari zatvorenicima 30 mjeseci i 30.000$ ako je vladin sluzbenih 60 mjeseci i 40.000$ + otkaz

⦁ 6.2.2 Doprinošenje bijegu privatnih lica 45 mjeseci i 10.000$ ako je vladin sluzbenik 60 mjeseci i 20.000$ + otkaz

⦁ 6.2.3 Doprinos masovnom bijegu (tri ili više zatvorenika) 45 mjeseci i 20.000$ ako je vladin sluzbenik 75 mjeseci i 45.000$ + otkaz

S postovanjem
Drzavni Sheriff,
Antonio Lucić

Rich Viktor

Player
Player
Kodeks koji sam napisao: ( ) a ti si Matke Magluta bio izbacen od strane Generala Pancho Vanilla zbog krsenja pravila 6 za negativnost i toksicnost na duznosti.

Cinove smo radili ( )

Dokumenti koje sam imao, da bih napisao zakonik, i dokumenti koje sam koristio. Vodio, evidentirao i dokumentirao ( ) To je preko 200 stranica zakona koje sam vise puta procitao.

Uniforme koje se dan danas koriste u vojsci samo na drugu semu su napravljeni od strane nas. ( )

Tako da Matke, ne pricaj gluposti. Imam preko 1,000 dokumenata u 6 mjeseci moga rada. Svaki svoj posao sam zabiljezio, i evidentirao.

Zapisivao sam svakog svog klijenta kao advokat, jer tako stoji u zakonu, davao sam svakom svome klijentu svoj UGOVOR o Advokatu. Hoces da ga vidis evo. ( ) da ne bude da budem korupiran kao sto ste vi bili. Ovo vise nije igra, ovo je postao samo okrsaj na FORUM

Nema vise RP-a na ovome serveru, jer sve ide na FORUM. Unistavate ovaj server, ne samo vi, nego i drugi pojedinci.

Ja bih se pridruzio Adminima, da mogu, da se moze poboljsati server. Prvih bih usao u Admine. Ne bih djelio demorgane za pojedince nego blacklistu i banove na 7-14-31 dan. I radio bih na tome da postanem Developer ovoga servera jer imam dugogodisnje iskustvo u programiranju i poznati sam Game Developer. Poboljsao bih RP na ovome server-u, promjenio pravila i pustio vise da organizacije rijesavaju probleme nego da se za svaku sitnicu zove Admin. I ljudi su na ovome serveru vec shvatili da ako nesto naprave npr VDM/RDM da dobiju samo 30-40 minuta u demorgan sa PRIME-om i to im pada olako, e da dobivaju banove ljudi ne bi to radili i shvacali bi ovaj server ozbiljnije.

Admini danas ne rade nista, ne poduzimaju nista, ne znaju nista. Zar nam trebaju takvi admini? Zar sada svatko moze da postane admin uz neku vezu, ili malo da prica s nekime? Zar nam trebaju admini bez iskustva?
Ti sa ovim nemozes nista postici dzaba si se mucio kad vlada ne postoji znaci koristi se stari zakonik plus sake i matke nisu menjali zakonik . Jos kazes " Ima da ti disbandam org" 🤣🤣 Sa cim ?!??!?! Sa zakonikom 🤣

Drac0n

Player
Player
Ja ne znam za vas iz Fiba/sahpa, al za nas je ovo novi zakonik sto je Antonio okacio. A stari zakonik (koji se koristio za vreme mandata Caleta) je onaj gde je nepotcinjenost 13.40.

Usaglasite se prvo sta je za vas novi, a sta stari zakonik.

Po ovom novom (sto je Antonio okacio), su dosta blaze kazne u odnosu na stari zakonik, i iz tog razloga nije dobar. Osim ako vam je u interesu da krimosi sto manje vremena provode u zatvoru i manje novcane kazne. Msm cuj novcana kazna 5k i 15min, za krimosa je to smesno, i samo njima to ide u korist.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom