1. Vaše ime IRL: Kristijan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 - 16:00 20:00 - 04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+h
6. Vaš Discord: kristijan0001
7. Vaše ingame ime: Roksa Kabaneiroo
8. Vaš ID: 65076
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Proveo sam dosta vremena na projektu stekao i vodio dvije familije uspjesno imao par biznisa kupio vecinu automobila koje sam zelio proveo dosta vremana u svim dostupnim organizacijama te sam sada odlucio se oprobati u ulozi administratora na serveru na duze vrjeme kako bi pomagao u odrzavanju samog servera, pomagao pocetnicima i ostalim igracima kojima je pomoc potrebna.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv i ozbiljan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nebih rekao da imam slabosti koje mogu utjecati na samu igru
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodao sam svoj biznis i vise ga ne posjedujem
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku nepostoji niti jedan problem koji bi me sprjecavao da budedm aktivan
Select for moderation
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 - 16:00 20:00 - 04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+h
6. Vaš Discord: kristijan0001
7. Vaše ingame ime: Roksa Kabaneiroo
8. Vaš ID: 65076
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Proveo sam dosta vremena na projektu stekao i vodio dvije familije uspjesno imao par biznisa kupio vecinu automobila koje sam zelio proveo dosta vremana u svim dostupnim organizacijama te sam sada odlucio se oprobati u ulozi administratora na serveru na duze vrjeme kako bi pomagao u odrzavanju samog servera, pomagao pocetnicima i ostalim igracima kojima je pomoc potrebna.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv i ozbiljan
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nebih rekao da imam slabosti koje mogu utjecati na samu igru
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prodao sam svoj biznis i vise ga ne posjedujem
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku nepostoji niti jedan problem koji bi me sprjecavao da budedm aktivan
Select for moderation