Poštovana administracijo,dobio sam ban za neposjedovanje POV-a  a to nije istina.napisao sam adminu da mi je POV kresao kada sam usao u setingse posto mi kompjuter nije nesto najbolji i nvidia mi cesto kresa nekada se desi da mi uopce ne snimi POV a zapoceo sam snimanje.POV sam dostavio u POV-U se vide svi moji killovi na informalu i sve,nakon sto mi je kresao POV nisam primjetio i nisam nastavio snimati informal ali nikoga nisam ubio ako mi ne vjerujete mozete pogledati logove,pitao sam i admina dali je problem ako mi je kresao POV i rekao je da nije to vazno i da se ne brinem ako treba postaviti cu svoj pov do trenutka kada je kresao,ako sumnjate na bilo kakvu vrstu pomagala pristajem na pc check ako vidite da sam ista cleano ili slicno mozete me bleklistati,samo trazim da mi ovaj put progledate kroz prste.
Hvala što ste izdvojili vaše vrijeme i pročitali moj appeal,Ugodan ostatak dana/večeri Vam želim!
Hvala što ste izdvojili vaše vrijeme i pročitali moj appeal,Ugodan ostatak dana/večeri Vam želim!