Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na organizaciju Lifeinvader | Igor Jokovic

Status
Not open for further replies.
Your ID
20562
Players nickname
Filip_Gotti
Suspect ID
10494
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
18:15
Proofs
https://imgur.com/a/C4lFKmE

Fixon Gotti

Player
Player
Žalba na organizaciju Lifeinvader,
Pre svega od jednom su poskupeli oglasi na $5000, a imaju na svakom oglasu grešku. Desilo se na mom oglasu gde sam lepo napisao da prodajem i menjam jugular maksan sa drift opremom i stavio sam vrednost $5.5mil. Međutim oni ne znaju da pišu oglase pa su stavili cena, piše u pravilniku da može da se piše vrednost.
Danas su više puta stavljali oglase za prodaju auta koji se isključivo mogu dobiti iz kontejnera, isto tako ne poštuju kategoriju što se tiče reklama za biznise(vidi se na slikama).

Alexandru Graure

Player
Player
Žalba na organizaciju Lifeinvader,
Pre svega od jednom su poskupeli oglasi na $5000, a imaju na svakom oglasu grešku. Desilo se na mom oglasu gde sam lepo napisao da prodajem i menjam jugular maksan sa drift opremom i stavio sam vrednost $5.5mil. Međutim oni ne znaju da pišu oglase pa su stavili cena, piše u pravilniku da može da se piše vrednost.
Danas su više puta stavljali oglase za prodaju auta koji se isključivo mogu dobiti iz kontejnera, isto tako ne poštuju kategoriju što se tiče reklama za biznise(vidi se na slikama).
Na svaki skoro oglas ima greska primer BMW m3 e 46

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Ja ne znam, sta vam covjek toliko smeta, tek je dobio mandat i tesko je to radit ne znam Igora ili ti leadera, ali je stvarno tesko odrzavati bilo kakvu organizaciju, oni imaju najvise posla od svih da se razumjemo.

reedjii

Player
Player
Ja ne znam, sta vam covjek toliko smeta, tek je dobio mandat i tesko je to radit ne znam Igora ili ti leadera, ali je stvarno tesko odrzavati bilo kakvu organizaciju, oni imaju najvise posla od svih da se razumjemo.
Smeta im sto su oglasi na 5k, a ne shvataju da bi svaki drugi leader isto napravio da je imao mogucnost.

Kegla Sefovicc

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Organizacija ce biti upozorena.
  • Sto se tice cene oglasa, lider sam moze staviti cenu koju hoce, kao i da li ce da stavi vrednost ili cena dozvoljeno je oba.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom