Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69892
Players nickname
neznam
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 31, 2025
Time
0000
Proofs
/

Aleksaogfv

Player
Player
Poštovani administratori Grand Projekta,

Ovim putem želim da se iskreno izvinim i uputim molbu za unban mog naloga.
Razlog mog bana bio je to što sam bio na ilegalnom Discord serveru i koristio Redux, ali želim pojasniti okolnosti. U tom trenutku nisam bio svjestan da je taj Discord zabranjen, niti sam imao namjeru da na bilo koji način uništavam zajednicu. Redux koji sam koristio nije imao alge – čak je i Zoki rekao da taj Redux nema alge otisao sam u običnom GTA-u i tu nije imalo algi
Takođe želim razjasniti da nikoga nisam doxovao. Aldin je pomenuo da sam navodno doxovao njega, ali to nije tačno. Bio sam samo član Discord servera koji je vodio Nikola, gde su se nalazile određene ilegalne stvari, ali ja lično nisam dijelio niti koristio tuđe privatne podatke.
U to vrijeme sam bio dete – iskreno, nisam znao sva pravila servera i ponašao sam se nezrelo. Nisam imao zlu namjeru, niti sam htio da nanesem štetu Grand zajednici. Danas razumijem koliko su pravila i poštovanje prema zajednici važni i garantujem da se takvo ponašanje više nikada neće ponoviti.
Molim vas da mi pružite drugu šansu da dokažem da sam naučio lekciju i da želim ponovo biti dio ove zajednice na ispravan način.
Hvala vam na vremenu i razumijevanju.
Srdačan pozdrav,
nadam se pozitivnom odgovoru aldine,mujo i abrahame.Zelim dodati da je mudja u svom strimu rekao da napisemo zalbu tako da sam napisao ne zato sto je reko nego jel mi server i ovaj rp

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Forum nalog banovan za Evade forum bana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom