Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
82037
Players nickname
Sergej
Administrators nickname
Nikola
Date
Oct 14, 2025
Time
10:35
Proofs
https://youtu.be/TC597_32u-w

SergejSjekloca

Player
Player
Poštovani,
Pišem vam jer sam dobio kaznu za "CR" od admina Nikole A. i stvarno mislim da nije fer, osećam se baš prevareno. Ja sam nov igrač i stvarno se trudim da poštujem pravila, i to mi je najvise krivo.
Kada je počeo "The Purge", na ekranu sa desne strane (poslao sam vam sliku) pisalo je šta je "DOZVOLJENO". Video sam da piše "Ubijanje bilo kog stanovnika grada" i "Korišćenje bilo kog oružja i vozila". Meni je to bilo malo zbunjujuće. Pitao sam se da li to "korišćenje vozila" znači da smemo i da gazimo ljude kolima (CR) pošto je, eto, "Purge" Ili je samo za transport ?
Posto nisam hteo ništa da radim na svoju ruku da ne bih dobio kaznu. Zato sam stao i poslao 3-4 tiketa, bukvalno moleći da mi neki admin objasni da li je CR dozvoljen ili ne. Posle jedno 10 minuta čekanja, konačno se jedan admin smilovao.
Ja sam ga direktno pitao da li smem da radim CR i VDM dok traje "Purge", i on mi je JASNO REKAO DA SMEM. Imam i snimak gde mi on to potvrđuje!
Naravno, ja sam mu poverovao. Mislio sam, on je admin, on zna pravila, i ako mi on kaže da smem, onda stvarno smem. I šta se desilo? Uradio sam tačno ono što mi je admin rekao da je dozvoljeno, i skoro odmah me je drugi admin, Nikola ., poslao u demorgan za CR!

Pa čekajte, kako je to moguće? Kako ja kao nov igrač da znam šta da radim? Pravila na ekranu su nejasna, ja pitam admina da mi pojasni, on mi objasni , i onda me drugi admin kazni? Pritom zelim da napomenem da nigde praivla za Purge nisam pronasao na Fourmu . Osećam se kao da mi je neko namestio zamku. Verovao sam vašem adminu, a na kraju sam ja ispao kriv.

Pravila koje sam citao >

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazna skinuta ,administrator ce biti upozoren za davanje losegi infa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom