Ova je druga zalba na admina. Napisao sam zalbu za CR vec, ne zelim da ponavljam iste stvari ali ukratko:
Verujem da sam lose protumacio pravila za purge event pod "koriscenje bilo kog ourzija i vozila" za ubijanje, a + (plus) je admin me je lose savetovao. Radio sam VDM, vidi se.
Isto tako je Lik koji me je pucao radio krsio praivlo zelene zone 1.1, ali u pravilima za purge pise da je dozvoljeno ubijati u gz.
Stvarno mi je nejasno sta se desava. Molim da mi se kazna skloni i objasne pravila jer ne znam da li da verujem ono sto pise na serveru, onome sto mi admin kaze, ili na osnovu toga da me covek salje u jail jer sam verovao drugom adminu koji nije on.
ZABRANJENO:
Igrac koji me je okacio je kaznjen za
Molim Vas ispravite me ako gresim
Verujem da sam lose protumacio pravila za purge event pod "koriscenje bilo kog ourzija i vozila" za ubijanje, a + (plus) je admin me je lose savetovao. Radio sam VDM, vidi se.
Isto tako je Lik koji me je pucao radio krsio praivlo zelene zone 1.1, ali u pravilima za purge pise da je dozvoljeno ubijati u gz.
Stvarno mi je nejasno sta se desava. Molim da mi se kazna skloni i objasne pravila jer ne znam da li da verujem ono sto pise na serveru, onome sto mi admin kaze, ili na osnovu toga da me covek salje u jail jer sam verovao drugom adminu koji nije on.
ZABRANJENO:
- Ubijte na teritoriji hodoka
- Ubijanje u bolnici i teritoriji bolnice
- Ubijanje na početnim poslovima
- Ubijanje u blizini vozila za iznajmljivanje
- Ubijanje u enterijeru
- Ubijanje bilo kog stanovnika grada
- Ubijanje u zelenoj zoni
- Ubijanje u bazi organizacije
- Povratak na mesto smrti
- Korišćenje bilo kog oružja i vozila
Igrac koji me je okacio je kaznjen za
- Ubijanje u zelenoj zoni ja sam kaznjen za 5 Korišćenje bilo kog oružja i vozila
Molim Vas ispravite me ako gresim