Pozdrav administraciji, Pišem ovu žalbu jer bih želio da mi se pruži još jedna prilika da nastavim igrati na serveru. Svjestan sam da sam prekršio pravilo 1.1 i da sam svojim ponašanjem pokazao manjak poštovanja prema pravilima i samoj zajednici. Nije mi bila namjera kvariti RP iskustvo drugima niti pokazivati nepoštovanje prema serveru. Nakon što sam razmislio o svemu, shvatio sam da sam pogriješio i da takvo ponašanje ne vodi ničemu dobrom. U budućnosti ću paziti na svaku svoju riječ i postupak, jer želim igrati na ovom serveru dugoročno i po pravilima, kao normalan i ozbiljan član zajednice. Molim administraciju da mi oprosti ovu grešku i da mi da drugu šansu. Garantujem da se slična situacija više nikada neće ponoviti. Žao mi je zbog svega što sam učinio i iskreno se kajem. Hvala vam na vremenu i razumijevanju. S poštovanjem, Novak Escobar. A i prijatellji su mi dolazili kuci i igrali preko mog ip i zbog njih ne mogu da nastavim da igram na ovom predivnom serveru jos jednm se izvinjavam sto nisam znao za ovo pravilo verovatno cete da me odbijete zbog previse ulazenja na druge acc Ali mi stvarno to nije bila namera molim vas pustite me da nastavim igru na ovom serveru molim vas necu da krsim pravila i podrzavam administraciju cak i ako me odbije to je na vama ja ne zelim da se mesam